objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Petek, 27. januar 2012 ob 06:48

Rok Ferengja. Oče mi je razbil glavo, tako da je brazgotina vidna še danes
Pretresljiva izpoved. Pevec skupine Rok´n´Band razkriva dramatično zgodbo o grozljivem nasilju njegovega brutalnega očeta
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Ob pretresljivih zgodbah številnih žrtev nasilja, od katerih se nekatere celo tragično končajo, vse pa pustijo boleče sledi, se zdi, da je maltretiranje šibkejših postalo kar del slovenske folklore. In le peščica teh žalostnih zgodb pride na dan, saj so redki posamezniki, ki zberejo dovolj poguma in razkrijejo grozljive drame, ki so jih doživljali za zidovi "doma".
Tako se je odločil tudi Rok Ferengja, frontmen znane glasbene skupine Rok´n´Band, ki je za revijo Story zaupal pretresljivo zgodbo iz svojega otroštva in spregovoril o grozljivem nasilju, ki ga je nad njim in njegovo sestro ter bratom vsakodnevno izvajal njihov brutalni oče.
"Oče mi je enkrat razbil glavo, tako da je brazgotina vidna še danes ... Na telovadbi sem raje telovadil v žabah, da se niso videli kolobarji, ki sem jih imel zaradi pretepanja s pasom ..."  Nasilje, strah, maltretiranje, poškodbe so bili na dnevnem redu ves čas Rokove osnovne šole.
Rok Ferengja, ki je danes tudi že sam oče, ima petletno hčerko Hano in devetmesečnega sinka Marka, pravi, da mu je glasba rešila življenje. Svojemu očetu je oprostil vsa grozodejstva, ampak pozabiti jih ne bo mogel nikoli, zato nima niti kontaktov z njim. Se pa sam maksimalno trudi, da bi bil razumevajoč in potrpežljiv do svojih otrok. 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Rok Ferengja , Hano Marka

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Rok Ferengja. Oče mi je razbil glavo, tako da je brazgotina vidna še danes