objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 31. januar 2012 ob 07:00

Šok. Tanja Žagar ponoči na erotičnem programu Love TV zagledala samo sebe
Zanimivo, ponavlja se zgodba Miše Margan. Slovenske estradnice imajo same gole dvojnice
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Pevko in učiteljico glasbe Tanjo Žagar, ki je, mimogrede, zavrnila celo slikanje za Playboy, saj menda ne želi, da bi vsi poznali njene intimne dele, je pred kratkim kobajagi "totalno" šokiralo, ko je na erotični Love TV na Kanalu A  nenadoma zagledala "sebe" oziroma svojo erotično in razgaljeno dvojnico.
"Ostala sem brez besed. Bilo je sredi noči, ko sva se s prijateljico vrnili s koncerta, nato pa je ona prespala pri meni, saj sva šli naslednji dan znova skupaj na nastop. Ker sva bili živahni in nisva mogli spati, sva prižgali televizijo in si ogledali še film. Potem sva imeli še ženske pogovore, medtem pa sem jaz še malo prestavljala televizijske programe. Kar naenkrat pa sva obe obmolknili in samo nepremično gledali!!! Čista tišina. Čez nekaj trenutkov je prijateljica rekla: Tanči, pa saj to si ti in se začela na ves glas smejati! Jaz pa sem še kar gledala in od začudenja ponovila za njo: Pa saj to sem pa jaz! Hja, priznam, da me je šokiralo, saj mi je bila na trenutke res zelo podobna!"
Tako je za tabloidno revijo Nova svoje občutke ob "srečanju" z dvojnico opisala Tanja Žagar. Zatrdila je tudi, da ona tovrstne vroče nočne službe nima. Jo pa menda blazno zanima, kdo je to dekle.
Spomnimo. Pred leti se je s svojo golo dvojnico "soočila" tudi Miša Margan, ko smo na našem portalu objavili fotke erotične Jenny, najdene na spletni strani agencije London Studio Group Models. Tudi Marganova nam je takrat zatrdila, da se ona ne slači za denar, edino za slovenski Playboy se je, ter hkrati priznala, da ji je seksi svetlolaska izjemno podobna.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tanjo Žaga miša margan

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Šok. Tanja Žagar ponoči na erotičnem programu Love TV zagledala samo sebe