objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 6. februar 2012 ob 15:57

Pokojni Janez Drnovšek bi bil dedek. Nana Forte noseča z Juretom Ivanušičem
Priznana skladateljica, hčerka pred štirimi leti preminulega politika, je visoko noseča z znanim šansonjerjem, igralcem in pianistom
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Nana Forte, hčerka pokojnega slovenskega predsednika Janeza Drnovška, ki je zaradi hude bolezni preminil pred štirimi leti, je noseča s popularnim šansonjerjem, pianistom in igralcem Juretom Ivanušičem. Skladateljica in mariborski umetnik sta menda par že dve leti, njuna zveza pa je prišla na dan šele pred kratkim, na gledališki predstavi Ustavljivi vzpon Artura Uia v Cankarjevem domu v Ljubljani, kjer je rdečelasa Nana Forte, ki se v javnosti sicer zelo redko pojavlja, pokazala svoj zaobljen trebušček.
Spomnimo. Pokojni politik Janez Drnovšek je novico, da ima hčerko, vesoljni Sloveniji razkril šele dobri dve leti pred svojo smrtjo, sam pa je zanjo izvedel leto dni prej, na božič. Vsa leta je namreč njena mama Darinka Forte, ki naj bi imela z Drnovškom menda le kratko ljubezensko afero, skrivnost skrbno varovala in sama skrbela za hčerko. Šele potem, ko je bila Nana Forte stara 23 let, ji je njena mama zaupala, kdo je njen oče.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Janeza Drnovška Juretom Ivanušičem Darinka Fort e

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pokojni Janez Drnovšek bi bil dedek. Nana Forte noseča z Juretom Ivanušičem