objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Ponedeljek, 20. februar 2012 ob 14:42

Tina Maze zunaj dela resen denar. To so fotografije za Giorgia Armanija
Reklamne fotografije za novo kolekcijo italijanskega dizajnerja EA7 je smučarka objavila na svojem blogu
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Najboljša slovenska smučarka Tina Maze postaja vedno bolj zanimiva blagovna znamka, predvsem v tujini, kjer "dela resen" denar. Spomnimo, že novembra lani jo je opazil in angažiral sloviti italijanski dizajner Giorgio Armani.
"Z navdušenjem vam sporočam, da sem izbrana za Armanijev model. Ker nam je odpadla tekma v Leviju, lahko danes potujem v Milano, kjer bom spoznala G. Armanija ter ostale športnike, ki so vpleteni v to čudovito modno zgodbo. Navdušena sem!"
Tako je Tina Maze takrat zapisala na svojem blogu.
Zdaj pa je smučarka na blogu objavila tudi dve fotografiji, ki ju ji posnela za posebno Armanijevo kolekcijo EA7, pri čemer so sodelovali tudi nekateri drugi znani športniki, španski tenisač Rafael Nadal, italijanska plavalka Federica Pellegrini in smučarski as Christof Innerhofer. Fotografije je naredil Enrico Schiavio, lani decembra, dan po tekmi v avstrijskem Flachau, oziroma točno tisti dan, ko je Korošica že tretjič postala slovenska športnica leta.
"Končno vam pošiljam dve nastali fotki, saj se mi zdi, da ste jih že nestrpno pričakovali! Upam, da so vam všeč?!" je poleg objavljenih fotografij na blogu zapisala Tina Maze.
Po naših informacijah in ocenah poznavalcev se prihodki smučarke Tine Maze na sezono gibljejo med 1,5 do 1,8, milijonov evrov.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tina Maze Giorgio Armani Rafael Nadal, Federica Pellegrini Christof Innerhofer. Enrico Schiavio

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tina Maze zunaj dela resen denar. To so fotografije za Giorgia Armanija