objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Ponedeljek, 27. februar 2012 ob 07:00

Nemočen v kraljestvu Lekadola. Dnevi, ko te v posteljo položi močna viroza
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Prejšnji torek me v posteljo položila viroza. Da ne zmorem, sem začutil kakšne tri ure pred dogovorjenim teniškim dvobojem v ljubljanskih Dravljah, vendar naivno misleč, da bo trajalo kot običajno, dan, dva, morda največ tri. V sredo zjutraj sem še lahko objavil zadnji članek, toda bizarna napaka v naslovu (mi) je dala vedeti, da se tokrat ne bom zlizal tako zlahka. Hudo, glede na to, da sem navajen redno pisati in objavljati tudi med dopusti ali potovanji.
Do nedelje zjutraj sem se kopal v visoki vročini, povprečje 38,8. Bil sem nemočen za karkoli. V šestih dnevih sem pojedel štiri juhe, dve solati, kopico lekadolov in se nagledal (bolje rečeno naspal) televizije. Tako sem prespal tudi večino sinočnje Eme. Zdaj me sklepi verjetno bolijo že samo zaradi ležanja.
Mimogrede, definitivno največkrat predvajanja televizijska oddaja prejšnjega tedna je bil Vroči stol Vladimirja Voduška (Info TV) oziroma njegov intervju z Janezom Janšo. To sem si res zapomnil (po moje so ga doslej predvajali vsaj desetkrat) med vročičnim meditiranjem.
Te dni "na meni" tudi največ služi Siol TV z njihovo solidno založeno, toda žal ne preveč sistematično urejeno videoteko.
Torej, včeraj, danes je že malce bolje, vročine ni več. Jutri ali pojutrišnjem bi moral ozdraveti, enkrat pač vse mine.
"Izgubljenega" pa ni veliko, v tej državi je itak vse samo ena opereta. Ponovno kandidaturo Zoran Jankovića za ljubljanskega župana sem napovedal že tisti "usodni" minuli torek, preden me je položila viroza. Pojutrišnjem se bo moja napoved izkazala kot točna!
Malo za šalo, malo zares: boste videli, celo takrat, ko me že sesuva vročina, se moje pisanje izkaže za - pravilno.
 
P. S. Vsem, prijateljem, znancem in neznancem, ki so mi v teh dneh pisali, ali pa me klicali po telefonu (žal vsem res nisem mogel odgovarjati), se iskreno zahvaljujem za prijazno skrb in dobre želje. Se beremo še naprej.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Vladimirja Voduška Janezom Janšo Zoran Jankovića

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nemočen v kraljestvu Lekadola. Dnevi, ko te v posteljo položi močna viroza