objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 20. marec 2012 ob 07:03

Slovenska kultura. Američani prisegajo na Slavoja Žižka in Sanjo Grohar!
Kje se križata slavni filozof in temnolasa bivša miss Slovenije? Na straneh legendarnega Playboya
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Gole fotografije Sanje Grohar, bivše miss Slovenije, pevke in televizijske voditeljice, ki jih je pred leti za slovensko inačico Playboya posnel fotograf Aleš Bravničar, očitno še vedno "burijo" domišljijo. Temnolasa lepotička se je namreč znašla v najnovejši številki ameriškega Playboya, kjer so ponatisnili njene gole fotografije in jih pospremili z laskavimi besedami.
"Kdo bi uganil, da se bosta dva največja slovenska kulturna izvozna artikla 21. stoletja križala prav na straneh Playboya? Ampak oglejte si križanje poti filozofa Slavoja Žižka ter Playboyevega dekleta leta 2007 Sanje Grohar. 28-letna evropska pop pevka je prvič segla po zvezdah leta 2005, ko je postala miss Slovenije. Zadnja leta zažiga na plesiščih s hiti v angleškem jeziku, kot sta The One in Club Star. Nam je všeč ne glede na jezik."
Spomnimo. Sanja Grohar se je za slovenski Playboy slekla dvakrat. Prvič julija 2007 (tega leta je postala tudi Playboyevo dekle leta), drugič pa slabo leto dni pozneje, maja 2008, v razvpitih "lezbičnih" pozah s svojo večno tekmico Nino Osenar. Lani pa je Sanja Grohar postala Playboyevo dekle desetletja. Ta naziv so ji z glasovanjem podelili obiskovalci spletne strani www.playboy.si, ob deseti obletnici izhajanja slovenske verzije najbolj znane revije za moške na svetu.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Aleš Bravničar Slavoja Žižka Nino Osenar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenska kultura. Američani prisegajo na Slavoja Žižka in Sanjo Grohar!