objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 21. marec 2012 ob 10:31

Kurba odstranjena, Mojca Kucler Dolinar ostaja
Provokacija ali zgolj neroden kiks?! Razvpit plakat za predstavo Kurba, ki se je znašel na panoju poleg plakata poslanke NSi, je dvignil ogromno prahu in sprožil val ogorčenja, zato so ga odstranili
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Poleg plakata kandidatke s podporo Nsi in SDS za županjo Ljubljane Mojce Kucler Dolinar se je na panoju, menda po naključju, znašel tudi plakat za gledališko predstavo gledališča Glej s perverznim naslovom Kurba, monodrame Violete Tomič, ki na premiero predstave, ki bazira na kritiki katoliške cerkve, politike in seksa, konec tedna vabi z različnimi udarnimi slogani; poleg razvpitega slogana Violeta Tomič, kurba je tudi plakat z napisom Glej, kurba. Ravno ta pa se je v torek znašel poleg plakata Kucler Dolinarjeve, fotke pa so prav kmalu pristale tudi na družbenih omrežjih. Vse to pa je pri številnih sprožilo ogorčenje.

Po poročanju tednika Reporter je stranka Nova Slovenija takoj stopila v akcijo in posredovala pri podjetju TAM-TAM, ki trži oglasno mesto in lepi plakate, tako da so sporni plakat uro po opozorilu NSi odstranili. Polona Černač, vodja distribucije pri podjetju TAM-TAM, je za Reporter izjavila, da je prišlo do neljube kombinacije dveh plakatnih akcij, ki časovno sovpadata. Gledališče Glej poudarja, da je distribucijo plakatov zaupalo omenjenemu podjetju, na izbiro plakatnih mest pa niso imeli vpliva.

 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mojce Kucler Dolinar Violete Tomič,

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kurba odstranjena, Mojca Kucler Dolinar ostaja