objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sobota, 14. april 2012 ob 08:04

Rajko Hrvatič menda pod stresom. Se je Daša Podržaj res že vrnila ali ne?!
Kje spi Daša Podržaj? Iz stanovanja nagnana lepotička molči, razvpiti podjetnik pa se medtem debelo smeši z javnimi izjavami
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpiti podjetnik Rajko Hrvatič, ki se mu zaradi najnovejše afere z Majo Bašić, kozmetičarko iz Kopra, lomi zakon z nekdanjo miss Hawaiian Tropic Dašo Podržaj, naj bi bil "pod velikim stresom, besen in živčen," tako vsaj pišejo na spletnem portalu Govori.se, skupni spletni strani tabloidnih revij Nova, Lea in Story. Rajko Hrvatič se je namreč pričakovano zatekel po medijsko pomoč k svoji prijateljici ter odgovorni urednici revij Nova in Lea Sonči Nered Čebašek, ki po napovedih poznavalcev medijsko-družabne scene poskuša medijsko sanirati zgodbo in reševati Hrvatičev "ugled" v javnosti.
Tako revija Nova že reklamira objavo ekskluzivne izpovedi Rajka Hrvatiča, ki pa se medtem debelo smeši z izjavami. Za spletni portal Zadovoljna.si (24ur.com) je Rajko Hrvatič, denimo, izjavil, da "celotne tračarske kolobocije ne namerava komentirati, saj je njegovo življenje njegova stvar."
Po neštetih medijskih izjavah in fotografijah, tudi potem, ko je medijem razdajal fotografije s poroke z Dašo Podržaj, medije vabil domov in na svojo jahto, zdaj Hrvatič vehementno razlaga, da "ne daje komentarjev medijem, ker ne mara, da se piše o njemu. Če se bom odzval na karkoli, se bodo hitro našel proti izjave in čez čas bi lahko postal Damjan Murko ali Aleš Čepin, jaz pa to nisem," je prepričan Rajko Hrvatič.
No, še isto dan je "poslovnež" Hrvatič snedel svoje besede in se izpovedal za revijo Nova, ki naj bi jo imel preko urednice pod kontrolo.
Takoj po objavi našega članka, kako je Rajko Hrvatič iz stanovanja vrgel ženo Dašo Podržaj in sina Krisa, še prej pa njenega očeta Marka Podržaja odpustil iz službe v Casinoju Carnevale na Škofijah, je Hrvatič obrnil ploščo. Najverjetneje zato, da bi "pomiril" javnost. Po nekaterih informacijah naj bi Podržajevo prepričal, da se je že v četrtek zvečer vrnila nazaj, po navedbah drugih virov pa naj bi bila Podržajeva še vedno pri starših v Radovljici. Daša Podržaj nam je včeraj po SMS samo sporočila, da zadeve ne komentira, niti ni hotela povedati, kje zdaj pravzaprav spi, pri Hrvatiču ali svojih starših?!
"Tudi če se je Daša Podržaj res vrnila, to ne bo dolgo trajalo," je prepričan bivši dolgoletni Hrvatičev prijatelj Gordan Golemac, od četrtka naprej, po koncu sodne obravnave, zdaj tudi uradno nekdanji mož Maje Bašić (Golemac), očitno nove intimne spremljevalke Rajka Hrvatiča.
"Rajko in Maja se bosta še naprej na skrivaj dobivala," prognozira Golemac, ki pa kljub ločitvi, kot pravi, skupnega premoženja z Majo Bašić še nista razdelila.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Rajko Hrvatič Majo Bašić Dašo Podržaj Sonči Nered Čebašek Damjan Murko Aleš Čepin našega članka Krisa Marka Podržaja Gordan Golemac

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Rajko Hrvatič menda pod stresom. Se je Daša Podržaj res že vrnila ali ne?!