objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 16. april 2012 ob 07:01

Zoran Janković paradiral po Mariboru. Gol do pasu, kot Putin ali Mussolini
Ljubljanski župan in lider Pozitivne Slovenije je prejšnji teden sredi štajerske prestolnice praktično zaprl stranko Zares
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Ljubljanski župan in predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković je prejšnji teden "haral" po Mariboru. Janković je najprej odprl poslansko pisarno (četrtek), vodenje lokalnega odbora Pozitivne Slovenije v Mariboru je prevzel poslanec Borut Ambrožič, med novimi člani Pozitivne Slovenije pa je pristal nekdanji vodilni kader mariborskega Zaresa in mestni svetnik Gregor Jager. Na novo odprti prostori Pozitivne Slovenije se nahajajo na Tryševi 7, kjer so bili pred časom stacionirani - mormoni.
Mimogrede, stranka Zares se v Mariboru tako rekoč "zapira", tudi računi za pisarno v samem centru, na ulici Vita Kraigherja 10, naj bi ostajali neplačani. Na otvoritvi poslanske pisarne Pozitivne Slovenije pa je bilo videti predvsem številne člane mariborskega Zaresa.
Konec tedna pa se je Zoran janković pojavil še na dobrodelnem turnirju v malem nogometu, kjer so znani Slovenci igrali in zbirali denar za Simona Vogrinca, jadralnega pilota, ki se je poškodoval na Jahorini. Nogometni turnir se je odvijal v športnem centru nekdanjega slovenskega nogometnega reprezentanta Marinka Galića.
Še posebej na turnirju je Zoran Janković deloval najstniško razposajen. "Skakal" je za novinarko lokalne televizije RTS in Pop TV Jano Ujčič, poskušal po trebuhu božati Anjo Kolšek, šefinjo kabineta trenutno skrivnostno odsotnega mariborskega župana Franca Kanglerja, nosil belo majico z napisom "Ich bin ein Mariborchan (preplonkano po legendarnemu predsedniku Združenih držav Amerike Johnu F. Kennedyju ter njegovemu znamenitemu stavku "Ich bin ein Berliner," kar sta Zoranu Jankoviću piarovsko pripravila njegova marketinška svetovalca Igor Arih in Stojan Pelko), na koncu pa paradiral gol do pasu, v prav tako že videnem slogu ruskega predsednika Vladimirja Putina ter nekdanjega italijanskega fašističnega voditelja Benita Mussolinija.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zoran Jankovič Borut Ambrožič Gregor Jager Simona Vogrinca Marinka Galića Jano Ujčič Anjo Kolšek Franca Kanglerja Johnu F. Kennedyju Igor Arih Stojan Pelko Vladimirja Putina Benita Mussolinija

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zoran Janković paradiral po Mariboru. Gol do pasu, kot Putin ali Mussolini