objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 23. maj 2012 ob 06:52

Promocija knjige. Nana Zeneli je prišla z zobobolom, vročino in na tabletah
Težave z lektoriranjem in ključki USB. Roman Ubijmo hudiča v sebi bo prodajala sama prek Facebooka po ceni 12,90 evrov
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Najnovejša knjiga razvpite pisateljice, podjetnice in starlete Nane Nataše Hegler (do ločitve Nana Zeneli) z naslovom Ubijmo hudiča v sebi je ugledala luč sveta. V ponedeljek popoldne jo je peroksidna blondinka, kljub hudemu zobobolu, ki jo je mučil, in visoki vročini, zaradi česar je bila na tabletah, ob spremstvu hčerke Linde, predstavila v znanem ljubljanskem gostišču Portal. Avtorica je prebrala tudi nekaj odlomkov in navzočim razdelila promocijske izvode knjige, s podpisom in posvetilom, ter zagotovila, da jo bomo prebrali na dušek, ob knjigi pa vzljubili hudiča.
Knjiga obsega 179 strani, menda jo je napisala v slabih dveh mesecih, opisuje pa družbeno aktualne teme, pri čemer so vsi liki izmišljeni.
"Kakršnakoli podobnost je zgolj naključna," zagotavlja Heglerjeva.
Knjiga bo na voljo po ceni 12,90 evra, kupiti jo bo možno le pri avtorici osebno ali jo naročiti prek njenega Facebook profila. Na vprašanje, kdo je oziroma bo kril stroške, povezane z nastankom knjige, pa je starleta odgovorila. "Vse stroške krijem sama. Ravno zato pa ne bo knjiga v trgovinah, ampak jo bom prodajala sama." Stroški so okoli 3500 evrov, tam nekje," je razkrila.
Toda zapletlo se je že na začetku. Vseh 40 promocijskih izvodov je namreč nelektoriranih, kar je bilo zaznati že ob branju odlomkov, ki jih je Heglerjeva pred tednom poslala medijem skupaj z vabilom na promocijo. "Zamenjala sem USB-ključka" je kot opravičilo povedala Heglerjeva. Na enem je menda imela nelektorirano, na drugem pa lektorirano verzijo. "Naslednjih 1000 izvodov bo lektoriranih," je zatrdila pisateljica.
Sicer pa Nana Zeneli alias Nataša Helger piše že naslednjo knjigo, ki bo bolj osebno izpovedna. Spomnimo. Njena prva knjiga je bila Prekletstvo v zlati kletki, ki jo je pred leti napisala po nareku škandalozne Urške Čepin, v njej pa so opisane nekatere pikantne podrobnosti bivših zakoncev Čepin.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nane Nataše Hegler Nana Zeneli Linde Urške Čepin

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Promocija knjige. Nana Zeneli je prišla z zobobolom, vročino in na tabletah