objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 29. maj 2012 ob 06:57

Igra štajerskih Socialnih demokratov. In rešitev: Frangež bo fural Maribor
Sobotna volilna konferenca stranke tik pred zdajci prestavljena na četrtek, vmes pa na novo ustanavljajo mestni odbor, ki ga bo vodil poslanec Matevž Frangež
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Minulo soboto bi morali mariborski Socialni demokrati izvoliti svojega novega predsednika. Za omenjeno funkcijo se potegujejo trije kandidati, sedanji predsednik območnega odbora mariborske SD in mestni svetnik Bojan Horvat, sicer eden vodilnih uslužbencev Elektra Maribor, bivši poslanec Bogdan Čepič in aktualni poslanec SD Matevž Frangež, kar smo že poročali.
Toda volilna konferenca je bila tik pred zdajci preklicana ter prestavljena na četrtek. Po naših informacijah malo zaradi odsotnosti predsedniškega kandidata Čepiča, malo pa zaradi zakulisnih dogovorov, kaj sploh storiti.
Zdaj pa so štajerski gospodje in tovariši očitno "pogruntali" salomonsko rešitev. Matevž Frangež se umika kot kandidat za predsednika območnega odbora, bo pa zato danes prevzel začasno vodenje "na novo ustanovljenega" mestnega odbora Socialnih demokratov. Kar dejansko pomeni, da bo Socialne demokrate v mestu Maribor poslej vodil Matevž Frangež.
Medtem ko se bosta na jutrišnji volilni konferenci za mesto predsednika mariborskega območnega odbora SD spopadla samo še Horvat in Čepič.
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Bojan Horvat Bogdan Čepič Matevž Frangež

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Igra štajerskih Socialnih demokratov. In rešitev: Frangež bo fural Maribor