objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Sreda, 30. maj 2012 ob 07:01

Petek, hotel Slon. Direktorju Tetola na zabavi za rojstni dan pel Gibonni
Od Škrabca do Bećirovića. Na poslovni sceni je zaradi te zabave kmalu močno završalo. Kdo je bil in kdo ni bil povabljen?!
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Minuli petek se je v ljubljanskem hotelu Slon zgodila zasebna zabava, ki jo je ob 40. rojstnem dnevu za prijatelje in znance priredil Blaž Košorok, direktor družbe TE-TOL. V ponedeljek zjutraj pa je okoli te zabave na poslovni sceni dobesedno završalo. Ne samo zaradi skrivnostne "guest liste", kdo je bil in kdo ni bil povabljen, ampak tudi zato, ker je slavljenca in povabljene goste zabaval sloviti hrvaški zvezdnik Gibonni, ki na slovenskem glasbenem tržišču za posamezne koncerte kasira 12 do 13 tisoč evrov.
Med povabljenci pa cela paleta znanih poslovnežev, od Janeza Škrabca, lastnika družbe Riko, Petra Kotarja, izjemno vplivnega "igralca" znotraj slovenske energetike, dolgoletnega prvega moža "ljubljanske energetike" Hrvoja Draškovića do podjetnika Romana Horvata, spremljevalca Simone Dimic, prišel pa je tudi Zijad Bećirović, direktor Ifimesa, inštituta za balkanske in bližnjevzhodne študije. Celotnega seznama žal ne moremo objaviti ...
Blaž Košorok je v krajšem nagovoru povabljencem dejal, da si nekateri pri "teh letih" kupijo ferarrije ali porscheje, on pa si je raje "privoščil" Gibonnija. Številne je prihod Gibonnija močno presenetil, saj bi prej pričakovali ljubljanskega župana in prvaka Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića, ki pa tokrat ni bil med povabljenci. Koliko je plačal za Gibonnija, nam Košorok ni hotel izdati, je pa dejal, da Gibonni na Hrvaškem nikoli ni nastopal za politične stranke ali tajkune, za razliko od večine drugih hrvaških glasbenih zvezdnic in zvezdnikov.
Velja tudi poudariti, da je Blaž Košorok na vabilu vsem povabljencem napisal, da ne sprejema prav nobenih daril, in jim položil na dušo, naj denar, namenjen darilom, nakažejo na transakcijski račun Zveze prijateljev mladine.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Blaž Košorok Gibonni Janeza Škrabca Petra Kotarja Hrvoja Draškoviča Romana Horvata Simone Dimic Zijad Bećirović Zorana Jankovića

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Petek, hotel Slon. Direktorju Tetola na zabavi za rojstni dan pel Gibonni