objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Četrtek, 31. maj 2012 ob 16:23

Ekskluzivno. Elektronska pošta, ki naj bi odnesla šefa Japtija
xy
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Nekateri mediji so pred dnevi poročali, da je ministrstvo za gospodarstvo začelo notranjo revizijo na Javni agenciji za podjetništvo in tuje investicije, bolj znano kot Japti. Izredne revizije naj bi se lotili zaradi sporne odpovedi delovnega razmerja nekdanji uslužbenki Japtija Monike Malešič, nesojene poslanke na listi Slovenske ljudske stranke, drugi dve sporni točki notranje revizije pa se nanašata na državne subvencije za tuje investicije zasebnima podjetjema Carbon in NT Logistika.
Malešičeva je na začetku lanskega leta zoper direktorja Japtija Igorja Plestenjaka vložila kazensko ovadbo zaradi mobinga, toda ljubljanska policija je ovadbo zavrgla. Zdaj Monika Malešič toži Japti, ker je pristala na cesti, delovno in socialno sodišče pa je prvi stopnji že odločilo njej v prid.
Po drugi strani Malešičevo zasebno toži Igor Plestenjak, ki od nje zahteva 18 tisoč evrov odškodnine, ker naj bi ga razžalila.
Mi pa ekskluzivno objavljamo elektronsko pošto, ki je romala od Monike Malešič do ministra za gospodarstvo in predsednika SLS Radovana Žerjava, njegove šefice kabineta Lejle Kogej, generalnega sekretarja ministrstva gospodarstvo Aleša Veharja in generalnega sekretarja državnega sveta Marjana Maučeca, prav tako vidnega člana SLS.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Monike Malešič Igorja Plestenjaka Radovana Žerjava Lejle Kogej Aleša Veharja Marjana Maučeca

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivno. Elektronska pošta, ki naj bi odnesla šefa Japtija