objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 1. junij 2012 ob 06:58

Če Bergant vodi Odmeve, bo Živa Rogelj lahko vodila informativno oddajo
Kadri za Planet TV. Na Telekomovi hčerinski družbi podpisali pogodbe z voditelji, zdaj pa se začenja lov na novinarje
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Vodstvo TS media, hčerinske družbe Telekoma Slovenije, kjer letos septembra štartajo z novo slovensko komercialno televizijo, je podpisalo pogodbe s štirimi voditelji bodoče osrednje informativne oddaje. Trije prihajajo iz TV Slovenija, Jerca Zajc, Tomaž Bratož in Živa Rogelj, četrti voditelj pa je trenutno medijsko brezposelen nekdanji radijski voditelj Marko Potrč, ki je pred leti že vodil informativno oddajo Svet na Kanalu A. Jerca Zajc in Tomaž Bratož sta delala v informativnem programu (spomnimo, Bratož je vodil Odmeve), medtem ko je Živa Rogelj kot televizijska novinarka doslej pokrivala predvsem kulturo. Pa vendar, pravijo naši viri iz TS media, če se je nekdanji športni novinar Igor E. Bergant lahko čez noč prelevil v voditelja Odmevov, potem bo tudi Živa Rogelj lahko vodila informativno oddajo.
Po naših dosedanjih informacijah bo nova informativna oddaja Telekomove televizije nekoliko krajša od znane konkurence, osrednjega TV Dnevnika in 24ur na Pop TV, ni pa še znano, kdaj točno bo na sporedu. Kar menda še preigravajajo.
Zdaj, ko so voditelji nekako "pod streho", pa odgovorni urednik informativnega programa Rajko Gerič načrtuje lov še na druge sodelavce, predvsem novinarje. Glavne tarče, ki naj bi jih snubil Rajko Gerič, so po naših informacijah Barbara Pance (nekdanja urednica Sveta na Kanalu A, zdaj pa dela na Slovenskih novicah), Nataša Markovič (TVS), Jure Brankovič in Jure Bračko (Pop TV) Mirko Mayer (Svet na Kanalu A) ter še nekaj novinarjev informativnega programa TVS, med njimi Vesna Zadravec, Erik Blatnik, Matej Hlebš in Borut Janc.
Neto novinarske plače, ki naj bi jih ponujali na TS media, se menda gibljejo od 1.900 evrov navzgor, Telekomova televizija pa se bo imenovala Planet TV.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Jerca Zajc Tomaž Bratož Živa Rogelj Marko Potrč Igor E. Bergant Rajko Gerič Barbara Pance Nataša Markovič Jure Brankovič Jure Bračko Mirko Mayer Vesna Zadravec Erik Blatnik Matej Hlebš Borut Janc

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Če Bergant vodi Odmeve, bo Živa Rogelj lahko vodila informativno oddajo