objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 5. junij 2012 ob 07:08

Ekskluzivno. Korejski SMS-ji med Lovšetom in Kocijančičem. Poraz ni opcija!
Janez, če imaš problem s kolegi, povej mi in ga bova skupaj rešila? Zamisli, kako bo srečen Drago Balent če izgubimo za en glas ...?
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Včeraj popoldne smo ekskluzivno objavili izpise celotnih SMS-sporočil med "odstopljenim" predsednikom Smučarske zveze Slovenije Tomažem Lovšetom ter hrvaškim članom vodstva FIS Vedranom Pavlekom, ki vsaj malo pojasnjujejo, kaj se je dogajalo na nedavnem kongresu Mednarodne smučarske zveze v Kangvonu, kjer je Slovenska smučarska zveza izgubila kandidaturo Planice za svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju leta 2017.
Danes pa - zopet ekskluzivno - objavljamo izpise SMS-sporočil med Lovšetom in predsednikom Olimpijskega komiteja Slovenije ter starim-novim članom vodstva FIS Janezom Kocijančičem.
"Janez, če imaš problem s kolegi, povej mi in ga bova skupaj rešila? Poraz ni opcija. Zamisli, kako bo srečen Drago Balent (generalni direktor direktorata za šport in prvi človek Fundacije za šport; op.a.) če izgubimo za en glas," je Lovše sporočal Kocijančiču.
Danes popoldne naj bi o dogajanjih v Južni Koreji dokončno stališče zavzel izvršilni odbor Smučarske zveze Slovenije. Na seji pa ne bo Tomaža Lovšeta (ker je nepreklicno odstopil), niti Janeza Kocijančiča, ki je na dopustu v Vietnamu. Namesto Lovšeta naj bi vodenje smučarske zveze začasno prevzel podpredsednik zveze Janez Živko, član uprave Petrola in nekdanji smučarski reprezentant, sicer pa se govori, da naj bi nov predsednik Smučarske zveze Slovenije postal Ljubo Jasnič, generalni sekretar stranke DeSUS in državni sekretar v kabinetu predsedika vlade Janeza Janše.
Pred sejo vodstva Slovenske smučarske zveze pa je že jasno vsaj nekaj stvari.
Prvič. Tomaž Lovše v barih po Kangvonu funkcionarjem FIS ni grozil s pištolo in izkaznico Interpola, kar sta netočno ter precej bizarno poročala časnika Ekipa in Delo. Povsem nelogično je namreč, kako bi Lovše lahko imel izkaznico mednarodne policije Interpol?! Na naše vprašanje, ali morda res ima izkaznico Interpola, nam je Lovše včeraj odgovoril: "No, lepo vas prosim!"
Drugič. Lovše in predsednik FIS Gian-Franco Kasper se med kongresom nista pogovarja (razen na kratko ob slavnostni večerji, kjer je pa bil zraven Kocijančič), zato mu Lovše ni mogel fizično groziti, kar je Kasper sam potrdil spletnemu portalu Sol.net. Lovše temu pravi "slovenska medijska laž."
Tretjič. Glede na to, da Tomaž Lovše elektronskih sporočil ni pošiljal Kasperju, je Gian-Franco Kasper v prej omenjenem sporočilu portalu Siol.net očitno zamenjal e-maile z esemesi, ki pa jih Lovše spet ni pošiljal Kasperju, ampak Vedranu Pavleku in Janezu Kocijančiču. Kako je Kasper izvedel za te "zasebne" SMS-je, pa je spet drugo vprašanje. Dodanta uganka pa je, kako bi Kaspar sploh lahko prebral SMS-sporočila v slovenskem in hrvaškem jeziku?!
In četrtič. Že včeraj smo objavili, da je Gian-Franco Kasper zaposlen v Fundaciji Marc Hodler (Marc Hodler Fundation), katere predsednik je Janez Kocijančič, kar dokazuje njuno tesno navezo.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tomažem Lovšetom Vedranom Pavlekom Janezom Kocijančičem Drago Balent Janez Živko Ljubo Jasnič Janeza Janše Gian-Franco Kasper

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivno. Korejski SMS-ji med Lovšetom in Kocijančičem. Poraz ni opcija!