objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 22. junij 2012 ob 10:13

Pevka Alya hudo poškodovana, z zlomljenim gležnjem obležala na cesti
Sicer energična svetlolaska je v četrtek zvečer med tekom tako hudo padla, da je že razmišljala, da se bo morala domov odvleči po vseh štirih
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Pevka Alya je med večernim četrtkovim tekom tako nerodno padla, da si je poškodovala gleženj in nemočna obležala na cesti, kar je sporočila svojim prijateljem in oboževalcem na Facebooku. "Dobro jutro:) No zame malo manj... včeraj-na prvi poletni dan sem se pozno zvečer-kot po navadi odpravila tekat. Po 15 min. mi je ritem pretrgala makedamska pot, ki se je vila navzdol, v sekundi sem izgubila ravnotežje, potem je samo nekaj poknilo in škrcnilo in že sem ležala na tleh. Zlomila sem si gleženj. Auuuu!
V temi -sicer osvetljena z svetlečimi trakci sem ležala na tleh, poskušala vstati, a zaman, skaklanje po eni nogi je bilo preboleče za otečeno nogo. Ko sem se že psihično pripravljala na to, da bom šla domov pač po vseh štirih, je mimo pripeljala gospa, ki me je hvala bogu rešila in peljala domov, zelo sem ji hvaležna.
Ko sem prispela na urgenco v Celje, kjer me je prijazno osebje peljalo z vozičkom v sobo za preglede, nato na slikanje, sem izvedela, da sem komaj ušla operaciji in ¨šraufom¨, oz. so še razmišljali o obciji, oh bog... No na koncu sem dobila par šivov na kolenu, mavec in berglje. Skratka zdaj ležim , en teden nema mrdanja, potem pa že lahko malo lutam z opornico in bergljami. Nauk ! Nikoli ne športaj ko si že utrujen in manj skoncentriran, in nikoli ne hodi okoli brez telefona! Vam nikamor ne uidem:=),"
je zapisala sicer energična pevka.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Alya

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pevka Alya hudo poškodovana, z zlomljenim gležnjem obležala na cesti