objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 3. julij 2012 ob 07:05

Prijave za novega šefa Telekoma. Dva favorita, ostali so kakor levaki
Naši viri: predsednik nadzornega sveta Tomaž Berginc menda namignil nekaterim politikom vladne koalicije, da bodo korektno upoštevali njihove kadrovske predoge
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Na razpis za novega predsednika uprave Telekoma Slovenije, ki se je iztekel včeraj opolnoči, sta se prijavila tudi dva glavna kandidata, mariborski odvetnik in nekdanji izvršni direktor Mobitela Igor Marinšek, ter direktor Telekomove hčerinske družbe TSmedia Rudolf Skobe. Prijavljenih kandidatov naj bi bilo sicer več, vendar drugi veljajo za "levake", kot pravijo naši viri na Telekomu.
Kljub temu, da vladni koaliciji na nedavni Telekomovi skupščini ni uspelo zamenjati nadzornega sveta, naj bi predsednik nadzornega sveta Tomaž Berginc nekaterim sogovornikom na vladni strani že dal vedeti, da bodo nadzorniki pri imenovanju novega šefa uprave korektno upoštevali predlog(e) vladne koalicije. Menda tudi zato, ker vedo, da jih bo vlada na ponovljeni skupščini, ki bo predvidoma septembra, zanesljivo zamenjala.
Trenutni favorit za novega predsednika uprave, kot smo pred časom že poročali, je Igor Marinšek (menda naj bi imel podporo SDS, Državljanska lista pa naj ne bi imela nič proti), Rudolf Skobe pa bi utegnil postati eden od članov bodoče Telekomove uprave.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Igor Marinšek Rudolf Skobe Tomaž Berginc

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Prijave za novega šefa Telekoma. Dva favorita, ostali so kakor levaki