objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 5. avgust 2012 ob 07:18

Slovita Heidi Klum preživela noč s poslancem SDS?! Breznik je skrivnosten
Štajerski politik, znan po aferi s pevko Alenko Gotar, nam je govorice potrdil. Poznava se, dobila sva se v avstrijskem Gradcu
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Franc Breznik, štajerski poslanec Janševe SDS, naj bi "prijateljeval" s kultno nemško manekenko in igralko Heidi Klum. Po nekaterih informacijah naj bi Klumova pred kratkim Breznika obiskala celo v Mariboru, se med festivalom Lent sprehodila po mestu (da je ne bi prepoznali, si je menda preventivno nadela temno lasuljo), večerjala naj bi v restavraciji Galeb (Bresternica), kjer strežejo mehiško hrano, nato pa noč preživela v Breznikovi vili sredi vasi Cogetinci blizu Cerkvenjaka pri Lenartu. Naslednji dan naj bi se Heidi Klum vrnila v avstrijski Gradec, kjer jo je čakalo najeto letalo. Breznik pa naj bi se nekaterim svojim znancem pohvalil, da je "njegovi novi" ime Heidi ...
No, čeprav to zveni skoraj že kot znanstvena fantastika, nam je poslanec Breznik večji del govoric tudi sam potrdil. Pravi, da sta se s Klumovo spoznala pred letom dni v Budimpešti, kjer sta oba člana Polo kluba La Estancia.
Mimogrede, direktor tega elitnega polo kluba je Uwe Zimmerman, tihi lastnik kluba La Estancie pa naj bi bil Georg Habsburg-Lothringen, znan madžarski medijski poslovnež, občasno sicer tudi politik, predvsem pa sin legendarnega evropskega politika Otta von Habsburga.
Po navedbah Franca Breznika sta se s Heidi Klum pred kratkim res dobila, vendar "samo" v Gradcu. V Maribor pa ni prišla, ker je tako predlagal on, saj se je, kot pojasnjuje, zbal prevelike publicitete. In naslednje jutro je manekenka res odpotovala. Na naše vprašanje, ali sta noč preživela skupaj, pa Breznik skrivnostno odgovarja: "Mogoče ja, mogoče ne."
Heidi Klum je stara 38 let in tri leta mlajša od Franca Breznika. Aprila letos se je slavna manekenka uradno ločila od temnopoltega britanskega pevca Seala, slovenskega poslanca pa na Facebooku (vsaj) zaenkrat še ne omenja.
Franc Breznik je sicer medijsko zaslovel tudi po intimnih zvezah z znanimi Slovenkami. Hodil je z mariborsko Playboyevo lepotičko Katjo Matko, pred časom pa je tabloidne revije polnila njegova "nenavadna" romanca s pevko Alenko Gotar. Po medijih sta se namreč prepirala, ali hodita ali ne.
Nas je pa poslanec Breznik tudi opozoril, da bo jeseni postal podpredsednik parlamentarne komisije za peticije, potem ko ga je njegova stranka SDS aprila letos nenadoma umaknila z mesta podpredsednika ustavne komisije, kjer ga je nadomestil poslanski kolega Dragutin Mate.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Franc Breznik Janševe Heidi Klum Uwe Zimmerman Georg Habsburg-Lothringen Otta von Habsburga Seala Katjo Matko Alenko Gotar nenadoma umaknila Dragutin Mate

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Slovita Heidi Klum preživela noč s poslancem SDS?! Breznik je skrivnosten