objavi na
pozareport.si

forum

Predsedniške volitve 2012

Ponedeljek, 10. september 2012 ob 10:13

Artur Štern potrdil tudi po telefonu. Zbral sem dovolj podpisov in še več!
Nov medijski nateg ali resnica. To bo znano v sredo sredi Miklavža na Dravskem polju, kjer stanuje zadnja Šternova žena Mija Kranjc
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Včeraj zvečer so mediji po elektronski pošti prejeli sporočilo in vabilo medijskega zvezdnika in kandidata za predsednika republike Arturja Šterna, da so "podpisi zbrani," on pa vabi na tiskovno konferenco, ki bo v sredo ob 12.00 v lokalu La Boheme v Miklavžu na Dravskem polju.
Pozno sinoči pa nam je Artur Štern tudi po telefonu zatrdil, da je zbral "dovolj podpisov in še več" za vložitev predsedniške kandidature. Zbrati je torej moral najmanj pet tisoč podpisov. Hm, zaenkrat mu lahko verjamemo (čeprav je bil po telefonu slišati precej "vinjene" volje), če gre za kakšen njegov nov medijski nateg, pa bo znano v sredo.
No, samo štiri ure prej nam je eden od naših bralcev, podpisal se je kot Sandi, posredoval naslednjo novico, ki jo objavljamo v celoti:
"Artur Štern se zopet zajebava z volivci in njihovimi podpisi. Kolega je že prvi dan, ko je bilo možno dvignil podpis in mu ga poslal na naslov, ki ga je Artur objavil na facebooku. To je naslov od zadnje žene, Mije Kranjc iz Miklavža na Dravskem polju. V petek je dobil podpis nazaj, ker ga ni nihče dvignil. Jezno je na facebooku pisal Arturju Šternu, da kaj ima narod za norce. Tip mu seveda ni odgovoril, ampak je včeraj posledično ukinil svoj facebook profil. Očitno ga je bilo strah, ker bi narod javno na njegovem profilu obelodanil njegovo ponovno nategancijo. Lep pozdrav, Sandi."
Spomnimo, dovolj podpisov za vložitev kandidature sta doslej zbrala predsedniška kandidata Danilo Türk in Borut Pahor.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Arturja Šterna Sandi Mije Kranjc Danilo Türk Borut Pahor

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Artur Štern potrdil tudi po telefonu. Zbral sem dovolj podpisov in še več!