objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 12. september 2012 ob 07:02

Incident. Pijana Sabina Remar ga je med pretepom s pivsko flašo po glavi!
Med pretepom na sobotnem rekreativnem teniškem turnirju na igriščih Slovana na Kodeljevem je manekenka branila svojega fanta Tomaža Kralja, ki je udaril enega od članov kluba
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Znana manekenka Sabina Remar je minulo soboto sodelovala v pretepu na zabavi po končanem rekreativnem teniškem turnirju na igriščih ljubljanskega športnega društva Slovan na Kodeljevem. Več prič nam je tudi potrdilo, da je bila Remarjeva precej pijana.
Do incidenta je prišlo na tradicionalnem Slovanovem Jakatovem memorialu, pretep pa je začel Tomaž Kralj, spremljevalec Sabine Remar, ki je po navedbah udeležencev turnirja brez pravega razloga nenadoma dvakrat udaril člana teniškega kluba J.K.-ja. Ker slednji ni javna osebnost, tako kot Remarjeva in Kralj, pri omembi njegovega imena ostajamo na kraticah. J.K. je nato v samoobrambi nokautiral Tomaža Kralja, pri čemer naj bi mu izbil vsaj en zob. Po udarcu je na J.K.-ja planilo nekaj "mlajših slovanovcev," med njimi tudi Sabina Remar, ki sicer ni članica kluba. Manekenka je celo skočila na mizo, pograbila steklenico piva in J.K.-ja od zadaj udarila po glavi.
Strasti so se potem na srečo umirile, čeprav je menda malo manjkalo, da bi prišlo do množičnega pretepa, pravijo naši viri. No, Sabina Remar pa nam je sodelovanje v pretepu dokaj neprepričljivo zanikala.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sabina Remar Tomaž Kralj Sabine Remar J.K.

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Incident. Pijana Sabina Remar ga je med pretepom s pivsko flašo po glavi!