objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Petek, 14. september 2012 ob 07:09

Beograjski asfalt. Rakovec v Srbijo poslal Miša Čeplaka, naj tam naredi red
Igor Stebernak, ki zdaj sedi v upravi Abanke, je moral Zavarovalnico Triglav menda zapustiti prav zaradi Triglav Osiguranja
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Slabo poslovanje Triglav Osiguranja Beograd, hčerinske družbe Zavarovalnice Triglav v Srbiji, se nadaljuje. Predsednik tamkajšnje uprave Predrag Bobera je lani pridelal nekaj več kot 2,5 milijona evrov izgube, Narodna banka Srbije pa naj bi ugotovila, da se nekatere "sporne prakse," ki jih je spretno uvedel bivši direktor Milan Skok (spomnimo, kako je Skok za Triglav Osiguranje Beograd najemal stanovanje njegove žene, kar smo na našem portalu že poročali), nadaljujejo kar naprej, tudi pod direktorjem Bobero.
Mimogrede, prav to naj bi bil ključni razlog, da je moral upravo Zavarovalnice Triglav pred časom zapustiti Igor Stebernak, ki zdaj sedi v upravi Abanke. Stebernak bi moral zadeve v Srbiji spraviti v red, pa tega ni znal ali hotel storiti.
Zdaj se je predsednik uprave Triglava Matjaž Rakovec, kot navajajo nekateri srbski mediji, na beograjskem zavarovalniškem asfaltu lotil "šok terapije."
Te dni je Rakovec v srbsko prestolnico poslal posebno ekipo slovenskega Triglava pod vodstvom nekdanjega člana uprave Miša Čeplaka, ki vodilnim "Beograjčanom" odvzema pooblastila in prevzema ključne funkcije v Triglav Osiguranju. Pripravljene so tudi že odpovedi pogodb, no, dosedanji direktor Predrag Bobera naj bi bil po naših informacijah sicer "na varnem," saj naj bi mu nekateri njegovi najožji sodelavci prikrivali ključne podatke poslovanja.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Predrag Bobera Milan Skok že poročali Igor Stebernak Matjaž Rakovec Miša Čeplaka

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Beograjski asfalt. Rakovec v Srbijo poslal Miša Čeplaka, naj tam naredi red