objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 21. september 2012 ob 16:09

Vsaka čast. Nana Zeneli le štiri mesece po drugi knjigi napisala že tretjo
Starleta, podjetnica in pisateljica kljub hudi bolezni piše knjige kot za stavo. Tokratna nosi naslov Kriva za posilstvo; podprl pa jo je založnik, ki je bil v mladosti sam žrtev sistema
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpita starleta, podjetnica in pisateljica Nataša Hegler, bolj znana kot Nana Zeneli, ki se trenutno bori z rakom na črevesju, pred kratkim je tudi uspešno prestala operacijo, piše knjige kot po tekočem traku. Je namreč tik pred izdajo svoje tretje, ki nosi naslov Kriva za posilstvo, v njej pa se je lotila izredno občutljive tematike. "Tokrat sem se dotaknila mladinske tematike in simbolično opisala resnične dogodke, ki so se zgodili in se dogajajo tudi danes. V knjigi z naslovom KAZNOVANA ZA POSILSTVO, sem se dotaknila najbolj nizkotnih dejanj, ki se dogajajo med ljudmi. Pri moji junakinji, ki je bila posiljena kot devetletna deklica, pa je zatajil tudi sistem. Knjiga je posvečena vsem, ki so kakorkoli doživeli neprijetno izkušnjo v mladosti in morajo živeti s prekrito resnico o posilstvu ... Hvaležna sem, da so moji junaki ob koncu zgodbe dobili zadoščenje in danes živijo mirno in človeka vredno življenje," je o knjigi povedala avtorica. Ob tem dodaja, da je knjiga primerna za vse starostne skupine.

Knjiga bo, kot je pisateljica povedala za naš portal, oktobra izšla v 2000 izvodih, po njeni oceni pa skupni stroški ne bodo presegli 6000 evrov. "Delo z mladinsko in občutljivo tematiko, ki skozi pripoved razkriva veliko grdega in večini ljudem prikritega ravnanja z mladostniki, je podprl zasebni založnik, ki ne želi biti razkrit. Na žalost je bil v mladosti tudi sam žrtev sistema in teh pritlehnih dogodkov ne želi obujati," je še zaupala. Prodajna cena knjige bo okoli 10 evrov, na voljo bo v knjigarnah, Petrolovih prodajalnah in prek interneta, še prej pa bo pisateljica poskrbela za predstavitev v enem od ljubljansih lokalov.

Peroksidna blondinka je pred leti napisala knjigo Prekletstvo v zlati kletki po nareku škandalozne Urške Čepin, v njej pa so opisane nekatere pikantne podrobnosti bivših zakoncev Čepin, konec maja letos pa še knjigo Ubijmo hudiča v sebi, v kateri se je lotila aktualne tematike in tajkunov.

 

 

 

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nataša Hegler Nana Zeneli Urške Čepin

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vsaka čast. Nana Zeneli le štiri mesece po drugi knjigi napisala že tretjo