objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 4. oktober 2012 ob 06:55

Usoda lepe asistentke Gregorja Golobiča: služba na ljubljanskem sodišču
Ni zime za piarovke leve sredine: Tina Hrastnik (Zares) na ljubljanskem sodišču, Petra Škofic (LDS) v lutkovnem gledališču, Melita Župevc (Socialni demokrati) pa noseča poslanka
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Tina Hrastnik, dolgoletna tesna sodelavka nekdanjega predsednika stranke Zares Gregorja Golobiča, je dobila novo službo. Septembra je namreč postala predstavnica za odnose z javnostmi na okrajnem sodišču v Ljubljani.
Temnolasa Hrastnikova, ki velja za eno lepših piarovk, je bila sprva tiskovna predstavnica stranke Zares, po parlamentarnih volitvah leta 2008, ko je stranka Zares postala vladna stranka, Gregor Golobič pa minister za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, je prevzela vodenje njegovega kabineta. Po hudi volilni katastrofi Zaresa decembra lani se je zaposlila v poslanski skupini Jankovićeve Pozitivne Slovenije, zdaj pa je na okrajnem sodišču. Tina Hrastnik je novo zaposlitev, kot sama pravi, dobila na javnem razpisu.
Njena kariera sicer sega na ministrstvo za notranje zadeve, nekaj let nazaj, ko sta ministrstvo vodila nekdanja notranja ministra Mirko Bandelj (LDS) in Rado Bohinc (Socialni demokrati).
No, tudi pričujoča fotografija je nekoliko starejšega datuma, posneta je bila aprila 2008 na skupni tiskovni konferenci Socialnih demokratov, LDS in Zares v ljubljanskem Centru Evropa. Tina Hrastnik je na sliki prva z leve, v sredini je Petra Škofic, nekdanja tiskovna predstavnica LDS, pozneje tesna sodelavka Katarine Kresal, zdaj pa svetuje v ljubljanskem lutkovnem gledališču. Prva na desni je seveda Melita Župevc, pred štirimi leti tiskovna predstavnica Socialnih demokratov, danes pa je "trenutno noseča" poslanka Pozitivne Slovenije.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tina Hrastnik Gregorja Golobiča Jankovićeve Mirko Bandelj Rado Bohinc Petra Škofic Katarine Kresal Melita Župevc

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Usoda lepe asistentke Gregorja Golobiča: služba na ljubljanskem sodišču