objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Ponedeljek, 15. oktober 2012 ob 07:03

Bo Dejan Zavec z novim menedžerjem Tomažem Barado zalužil kaj več?!
Najboljši slovenski boksar Dejan Zavec napoveduje konec sodelovanja z nemškim menedžerjem Ulfom Steinforthom. Menda naj bi ga zdaj prevzel Tomaž Barada
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Najboljši slovenski boksar vseh časov Dejan Zavec napoveduje skorajšnji "konec" sodelovanja s svojim nemškim menedžerjem Ulfom Steinforthom. Imela naj bi različne poglede na nadaljevanje Zavčeve kariere, Zavec bi namreč rad blazno spet boksal v Združenih državah Amerike, Steinforth pa je menda proti. Poleg tega, kot ugotavlja Dejan Zavec, njegov nemški menedžer niti angleško ne zna.
Naši mariborski viri pravijo, da bo Dejana Zavca po novem, menda od januarja naprej, prevzel Tomaž Barada, nekdanji svetovni prvak v taekwondoju in kickboksu, lastnik znanega Športnega centra Barada in mestni svetnik na Županovi listi mariborskega župana Franca Kanglerja.
Tomaž Barada nam tega ni zanikal, vendar diplomatsko dodaja, da se "še nič ne ve, vse je odvisno od njegovega menedžerja."
Dejan Zavec in Tomaž Barada poslovno sicer sodelujeta že dlje časa. Barada je bil tudi organizator zadnjih dvobojev Dejana Zavca v mariborski dvorani Tabor, in prav Barada na dvobojih nosi šampionske pasove Dejana Zavca. Je pa res, pravijo naši mariborski viri, da je bil Tomaž Barada precej razočaran, ko je Zavec pred leti podpisal pogodbo z Ulfom Steinforthom.
Pri tem je zanimivo, da Zavec, čeprav je bil svetovni prvak v velterski kategoriji po verziji IBF, po zaslužkih z boksom in dvoboji daleč zaostaja za vodilnimi boksarji velterske kategorije. Tudi ko je bil še svetovni prvak, je Dejan Zavec za posamičen dvoboj "lahko" dobil največ 60 do 75 tisoč evrov, medtem ko drugi superzvezdniki njegove kategorije, denimo Manny Pacquiao ali Floyd Mayweather, z enim dvobojem pokasirajo tudi do 30 milijonov dolarjev.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
dejan zavec Ulfom Steinforthom tomaž barada Franca Kanglerja Manny Pacquiao Floyd Mayweather

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Bo Dejan Zavec z novim menedžerjem Tomažem Barado zalužil kaj več?!