objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 22. oktober 2012 ob 07:07

Sobota zvečer. Niso goreli samo radarji, Kangler je fasal kovanec v glavo
Mariborski župan ima obliž na glavi, govoric, da naj bi zaradi postavitve osovraženih radarjev dobil kovanec v čelu, pa ne komentira
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Minulo soboto ponoči sredi štajerske prestolnice niso goreli samo prometni radarji, fizično naj bi jo skupil tudi mariborski župan Franc Kangler. Na nogometnem derbiju med Mariborom in Olimpijo v Ljudskem vrtu se je nenadoma pojavil z obližem na čelu, ki naj bi prekrival rano, nastalo zaradi kovanca, ki naj bi mu ga nekdo vrgel v čelo. Gre za informacije, ki so prišle iz VIP lože na stadionu, Franc Kangler, pri katerem smo včeraj zvečer želeli preveriti govorice o vrženem kovancu, pa se je zavil v molk.
Kakorkoli, dan prej, na slavnostni podelitvi priznanj mestne občine Maribor, Franc Kangler tega obliža na čelu še ni imel.
Mimogrede, ključe mesta Maribor, kar je najvišje priznanje mariborske občine, je tokrat dobil tudi najvplivnejši črnogorski politik Milo Đukanović, za katerega so številni Mariborčani prepričani, da se "skriva v ozadju" nakupa Term Maribor, ki jih je pred časom od Nacionalne finančne družbe in tajkuna Staneta Valanta kupila družba Platanus, s kapitalom "skrivnostnih" ruskih investitorjev. Milo Đukanović je sicer tudi reden gost hotela Habakuk pod Pohorjem, edinega mariborskega hotela s "petimi zvezdicami", ki sodi med premoženje družbe Terme Maribor.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Franc Kangler Milo Đukanović Staneta Valanta

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sobota zvečer. Niso goreli samo radarji, Kangler je fasal kovanec v glavo