objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Četrtek, 25. oktober 2012 ob 06:52

Marko Jaklič se res seli v Beograd. Toda v Jugohemijo, ne pa na radio Index
To je že dogovorjeno, Zoran Janković in Leo Oblak vesta vse. Jaklič ostaja v ljubljanskih lekarnah le še do konca tega leta
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpiti direktor ljubljanskih lekarn Marko Jaklič zares odhaja v Beograd, toda ne za direktorja radia Index (kjer je sicer tudi solastnik), ampak v znano srbsko farmacevtsko podjetje Jugohemija. Po naših zanesljivih informacijah je vse že dogovorjeno, Jugohemijo pa bo Jaklič kot direktor prevzel takoj po novem letu. V ljubljanskih lekarnah tako ostaja le še do 31. decembra.
Da gre Marko Jaklič za direktorja Jugohemije, seveda že vesta tudi Leo Oblak, slovenski radijski mogotec, solastnik radia Index, Jakličev poslovni partner ter zaupnik, in ljubljanski župan ter prvak Pozitivne Slovenije Zoran Janković, ki je novinarjem včeraj dejal, ko je govoril o Jakliču, da bo vse jasno, ko se bo izvedelo, kam gre. Po naših informacijah Janković ni ravno zadovoljen, ker Jaklič odhaja iz ljubljanskih lekarn, medtem pa v konkurenčnih firmah, Salusu in Kemofarmaciji, zaradi odhoda Marka Jakliča že odpirajo šampanjce.
Med farmacevtskimi krogi je tudi slišati, da naj bi nekateri vplivni farmacevtski lobiji za zakulisne operacije proti Jakliču ponujali osem milijonov evrov, boj proti tem lobijem pa naj bi bila hkrati velika Jakličeva referenca za podpis pogodbe z Jugohemijo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Marko Jaklič Leo Oblak zoran janković

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Marko Jaklič se res seli v Beograd. Toda v Jugohemijo, ne pa na radio Index