objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Nedelja, 4. november 2012 ob 07:00

Težave Rajka Hrvatiča. Rad bi se tiho ločil, igralni salon pa hitro prodal
Ceno za igralni salon Karneval na Škofijah, ki se utaplja v rdečih številkah, je že prepolovil. Zdaj zahteva 3,5 milijona evrov, edini, ki se zanima za nakup, pa naj bi bil Sergej Racman
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Samo leto dni po "spektakularni" poroki na gradu Mokrice in sedem mesecev po medijskem razkritju glasnih prepirov med Rajkom in Dašo Hrvatič se razvpita zakonca vendarle tudi uradno ločujeta. Daša se je že pred časom preselila nazaj k staršema na Gorenjsko (s seboj je seveda vzela njunega sinčka Krisa), Rajko Hrvatič pa je ostal v Portorožu, kjer živi skupaj z novo-staro spremljevalko, koprsko podjetnico Majo Golemac. Desetmesečnega sina menda vidi enkrat na mesec, ko mu ga Daša pripelje v Ljubljano.
Po naših informacijah sta se Rajko in Daša Hrvatič odločila za "tiho" ločitev, stran od medijev, kar naj bi bila Rajkova želja, Daša pa je hočeš nočeš menda morala pristati, sicer bi ji Hrvatič težil pri "delitvi premoženja". Rajko Hrvatič naj bi tudi poskrbel, da nekateri tabloidni mediji, predvsem reviji Nova in Lea, kjer sicer redno pišejo o njem, glede ločitve, čeprav zanjo vedo, molčijo. Naši viri pravijo, da v revijah Nova in Lea, kar se Rajka in Daše Hrvatič tiče, ničesar ne izide brez Rajkove predhodne odobritve, tekste pa naj bi mu že vnaprej v "preglede" pošiljala kar odgovorna urednica obeh revij ter njegova osebna prijateljica Sonči Nered Čebašek.
Po drugi strani ima Rajko Hrvatič tudi enormne težave, zato pospešeno razprodaja posel in premoženje. Njegov igralni salon Karneval v Škofijah (Casino Carnevale), kjer je Hrvatič s pomočjo evropskih sredstev zgradil tudi hotel, se je namreč znašel v hudih rdečih številkah. Salon je samo lani zabeležil nekaj več kot 433 tisoč evrov izgube, kumulativna izguba igralnega salona Karneval pa po javno dostopnih podatkih znaša že okoli dva milijona in 500 evrov. Precejšnjo finančno izgubo beleži tudi drugo Hrvatičevo podjetje na istem naslovu v Škofijah, Interlock d.o.o., ki je lani pridelalo pičlih 3.470 evrov prihodkov, imelo pa 187 tisoč evrov izgube.
Prodajno ceno za igralni salon Karneval je Rajko Hrvatič v zadnjih nekaj mesecih že večkrat močno znižal, na koncu celo prepolovil, in zdaj salon prodaja za 3,5 milijona evrov. Kupcev pa ni, edini, ki naj bi se trenutno zanimal za morebitni nakup in menda pravkar opravlja tudi "skrbni pregled" podjetja Igralni salon Karneval d.o.o., je znan ljubljanski poslovnež Sergej Racman, sicer lastnik Koloseja in številnih igralnih salonov. Vendar poznavalci ocenjujejo, da Racman za salon na Škofijah nikoli ne bo odštel tolikšnega zneska, še najmanj pa Rajku Hrvatiču ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
medijskem razkritju glasnih prepirov Rajkom Dašo Hrvatič Krisa Majo Golemac Sonči Nered Čebašek Sergej Racman

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Težave Rajka Hrvatiča. Rad bi se tiho ločil, igralni salon pa hitro prodal