objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Ponedeljek, 26. november 2012 ob 07:05

Zlom dediča Avtohiše Šerbinek. Jutri mu začenjajo soditi zaradi goljufije
Rok Šerbinek se pravnomočnim sodnim izvršbam izogiba tudi z nenehnim menjavanjem naslovov stalnega bivališča
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Septembra lani in julija letos smo poročali o precejšnjih dolgovih Roka Šerbinka, dediča znane mariborske Avto hiše Šerbinek ter bivšega spremljevalca manekenke in televizijske voditeljice Lucije Gubenšek, ki si jih je nakopal s posojanjem denarja od "prijateljev in znancev," porabil pa naj bi ga za luksuzno življenje ter igre na srečo. Menda naj bi si sposodil okoli 300 tisoč evrov, od tega 120 tisoč od Gregorja Jeze, nekdanjega direktorja Hitovega kazinoja Mond v Šentilju.
Gregor Jeza poskuša na podlagi pravnomočne odločbe mariborskega sodišča že dalj časa izterjati dolg, toda Šerbinek se izvršbi izogiba tudi z nenehnim menjavanjem stalnega bivališča. Trenutno Šerbinek, vsaj po naših informacijah, kot stalno bivališče v sodnih dokumentih navaja Kidričevo ulico, čeprav dejansko stanuje drugje, na Pohorski ulici (natančnejših naslovov zaradi varovanja osebnih podatkov ne moremo zapisati), zato se je - zaradi suma kršitev zakona o prijavi stalnega bivališča - že znašel tudi v prekrškovnem postopku.
Prava drama pa se za Roka Šerbinka začenja jutri zjutraj na okrajnem sodišču v Gornji Radgoni, kjer mu zaradi omenjenih dolgov začenjajo soditi tudi zaradi kaznivega dejanja goljufije. Grozi mu zapor do treh let.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Septembra lani julija letos Roka Šerbinka Lucije Gubenšek Gregorja Jeze

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zlom dediča Avtohiše Šerbinek. Jutri mu začenjajo soditi zaradi goljufije