objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 31. januar 2012 ob 06:58

Bivši hokejist Polončič na socialki. Frendu pa dolžan keš za razbito glavo
Pred leti spremljevalec razvpite Sabine Remar, danes skoraj na beraški palici. Povrh vsega pa bivšemu prijatelju dolguje odškodnino, ker ga je pred dvema letoma počil s kozarcem
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdaj zelo uspešnemu hokejistu in slovenskemu reprezentantu Gregorju Polončiču že nekaj časa ne gre vse tako, kot bi si verjetno sam želel. Potem ko se je pred enim letom razšel z dekletom Katjo Krstič, hčerko znanega ljubljanskega odvetnika Milana Krstiča, saj mu blondinka njegovih skokov čez plot menda ni mogla več odpuščati (mediji so poročali, da naj bi imel romanco tudi s pevko skupine Tangels, Katayo, pred leti pa je, spomnimo, hodil tudi z razvpito manekenko Sabino Remar), je Polončič pristal skoraj na beraški palici.
Pred kratkim pa so ga policisti pripeljali na sodišče, kamor ga je "spravil" njegov bivši najboljši prijatelj iz otroštva, javnosti neznani Grega K.. Razlog za to pa je naravnost grozljiv. Polončič mu je namreč 9. maja 2010 v nekem lokalu v Šiški s kozarcem razbil glavo. Preden ga je bivši hokejist brutalno počil v predel očesa, je menda še hladnokrvno izjavil: "Upam, da ne boš oslepel." In njuno dolgoletno prijateljstvo se je, razumljivo, za vekomaj končalo.
Razlog za Polončičevo agresivno divjanje je bil seveda alkohol. Saj, kot je za časnik Dnevnik povedal Grega K., kadar Polončič začne piti "ta kratke", zelo rad postane nasilen. Grega K. ga je prijavil, pripravljen se je bil celo poravnati za primerno odškodnino, ampak Polončič se je temu ves čas nesramno izmikal. Zadeva je nato prišla na kazenski oddelek ljubljanskega okrajnega sodišča, kamor so bivšega hokejista 13. januarja letos privedli policisti. Polončič je zatrdil, da bo v poravnavi sodeloval, naredil vse, da pride do denarja in prijatelju iz otroštva plačal odškodnino. Povedal je še, da nima nobenega premoženja, da je brezposeln in prejema socialno nadomestilo, okoli 230 evrov, toda hokejski klubi naj bi mu dolgovali še precej denarja.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gregorju Polončiču Katjo Krstič Milana Krstiča Katayo Sabino Remar Grega K.

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Bivši hokejist Polončič na socialki. Frendu pa dolžan keš za razbito glavo