objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 31. januar 2012 ob 07:01

Govorice: Stojan Auer nov šef Janševe SDS v Mariboru. Naši viri: nič ni res
Gregor Pivec, aktualni predsednik mariborskega lokalnega odbora SDS, bi lahko postal nadomestni poslanec, če bo Vinko Gorenak slučajno minister za notranje zadeve
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Po govoricah, ki so zaokrožile na mariborski politični sceni, naj bi Stojan Auer prevzel mesto predsednika lokalnega odbora Janševe SDS, namesto sedanjega predsednika mariborske SDS Gregorja Pivca, direktorja Univerzitetnega kliničnega centra Maribor. Auer je sicer lider Liste za pravičnost in razvoj, ki je opozicijska stranka v mariborskem mestnem svetu. Poleg tega Auer sploh ni član SDS, čeprav se je na decembrskih parlamentarnih volitvah potegoval za poslanca državnega zbora na listi SDS, ampak ni bil izvoljen.
Gregor Pivec včeraj za nas ni bil dosegljiv, Stojan Auer se je zavil v molk, toda naši viri znotraj SDS pravijo, da nič ni res in da je to popolna izmišljotina. No, Gregor Pivec, ki 4. decembra prav tako ni bil izvoljen za poslanca, pa bi vendarle lahko prišel v državni zbor, kot nadomestni poslanec, namesto Vinka Gorenaka, če bi slednji slučajno postal minister za notranje zadeve.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Stojan Auer Janševe Gregorja Pivca Vinka Gorenaka

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Govorice: Stojan Auer nov šef Janševe SDS v Mariboru. Naši viri: nič ni res