objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Sreda, 15. februar 2012 ob 06:56

Live iz Berlina. Namesto Angeline Jolie nam je Pop TV prodal banalnega Đura
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Včeraj zvečer smo bili priča še enemu "velikemu nategu" televizije Pop TV. Skozi celotno paradno oddajo 24ur je voditeljica Petra Kerčmar opozarjala na ekskluzivni intervju z globalno filmsko zvezdnico Angelino Jolie, ki naj bi ga na filmskem festivalu v Berlinu naredila novinarka in voditeljica rubrike Pop In Ota Roš. Toda namesto tako imenovanega ekskluzivnega intervjuja smo dobili odgovor Angeline Jolie na eno vprašanje Ote Roš, ki ga je Roševa slavni igralki in (po novem) režiserki filma V deželi krvi in medu (In the Land of Blood and Honey) postavila med igralkinim sprehodom po rdeči preprogi na humantarni večer, imenovan Cinema for Peace.
Resnično dvomim, da je Petra Kerčmar, ki jo kot novinarko in televizijsko voditeljico izjemno cenim, ta prispevek Ote Roš videla že prej, sicer bi logično morala opaziti, da sploh ne gre za intervju, še najmanj pa za kakšno ekskluzivo. Nenazadnje, na posnetku (med odgovarjanjem Angeline Jolie) so razločno vidni mikrofoni drugih televizij. Eden izmed komentatorjev je na spletni strani 24ur.com ob tem duhovito pripomnil, da če te Mick Jagger med koncertom pogleda za tri sekunde, to še ne pomeni, da poje tebi.
Je pa zato "ekskluzivni" prispevek Ote Roš povsem naključno razkril nekaj drugega. Razkril je banalno vedenje Branka Đurića Đura, ki v filmu Angeline Jolie igra eno od stranskih vlog. Ko sta Đurić in Tanja Ribič na rdeči preprogi prišla mimo Ote Roš, je Đurić sprva poskušal nekaj duhovičiti, češ smo prišli pogledat, menda tuki igra neki dober film, kaj pa vi delate tuki? Ko je Angelina Jolie odgovarjala Oti Roš, sta se Đurić in Tanja Ribič (bila je v nekem groznem dekolteju) postavila za igralko in režiserko, da sta bila ves čas v kadru, podobno kot Roman Jakič in Melita Župevc pozirata za Zoranom Jankovićem. Ko pa je Joliejeva končala, je Đurić precej vsiljivo bleknil v kamero, Angelina hvala, nato pa nekaj v slogu, to je bilo ekskluzivno za Pop In.
Toda pri tem je še najbolj žalostno dejstvo, da Đurić ni zmogel izustiti niti enega samega pametnega in resnega stavka o filmu, ki je po drugi strani blazno resen. Gre za tragično zgodbo državljanske vojne v Sarajevu ter Bosni in Hercegovini. Branko Đurić, resda navajen komedijanstva, bi lahko vsaj videl, če že ni zaštekal, kako resno o filmu govori Angelina Jolie.
Sicer pa, že od začetka snemanja filma nam Đurić skozi tabloidno revijo Nova lansira zgodbice, kako Angelina Jolie in Brad Pitt vsak hip prideta v Slovenijo, menda v Fieso, kamor ju vabita Đurić in Ribičeva. "Samo što nije."
No, vmes je bila Angelina že vsaj dvakrat v Sarajevu in enkrat na Brionih, toda v Fiesi še ne. Namesto njenega prihoda v Fieso je Đuro celo izrezan iz uradnega filmskega trailerja (napovednika). Tudi v daljši verziji vidimo oba glavna igralca, pa Radeta Šerbedžijo, Đurića pa ne ...
Pričujoči holivudski film o bosanski vojni tragediji režiserke Angeline Jolie v slovenske kinematografe sicer prihaja 23. februarja.
 
P.S. Vem, kako s tem člankom tvegam poceni očitke, da zavidam Branku Đuriću, ker on igra v filmu Angeline Jolie (kar je nesporno velik uspeh), toda stvari je pač treba povedati takšne, kot v resnici so. To je pa moj posel.

In The Land Of Blood & Honey Trailer Official 2011 [HD] - YouTube

http://bit.ly/clevvermovies - Click to Subscribe! http://Facebook.com/ClevverMovies - Become a Fan! http://Twitter.com/ClevverMovies - Follow Us! In The Land...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Petra Kerčmar Angelino Jolie Ota Roš Ote Roš mick jagger Branka Đurića Đura Tanja Ribič roman jakič Melita Župevc Zoranom Jankovićem brad pitt Radeta Šerbedžijo

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Live iz Berlina. Namesto Angeline Jolie nam je Pop TV prodal banalnega Đura