objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 16. februar 2012 ob 07:13

Opernball. Po Janši in Kresalovi bo na Dunaju plesal tudi Zoran Janković
Cene lož pa tja do 18.500 evrov! Liderja Pozitivne Slovenije in njegovo ženo Mijo je na elitni plesni parket povabil dunajski župan
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Lider Pozitivne Slovenije Zoran Janković in njegova žena Mija se bosta danes zvečer zavrtela na znamenitem dunajskem plesu, imenovanem Opernball. Jankovića in soprogo je na ples povabil dunajski župan Michael Häupl, glavni VIP gostje pa bodo generalni sekretar Združenih narodov Ban Ki Moon, filmski igralec Roger Moore in skoraj celoten avstrijski politični vrh, na čelu s predsednikom države Heinzem Fischerjem. Organizatorji pričakujejo tudi novopečenega hrvaškega premiera Zorana Milanovića in švedskega zunanjega ministra Carla Bildta. Ampak čisto posebna nocojšnja gostja šefa dunajskega plesa, avstrijskega poslovneža Richarda Lugnerja, je slovita in prsata danska fimska igralka Birgit Nielsen. Vsega skupaj naj bi prišlo okoli 6000 ljudi, jasno, predvsem petičnečev in drugih pomebnežev.
Ples bo neposredno prenašala avstrijska televizija (tako bomo mogoče videli v živo plesati tudi zakonca Janković), cene vstopnic pa so, kot je znano, precej zasoljene. Začenjajo se pri 250 evrov na osebo, za ložo pa je potrebno odšteti tudi do 18.500 evrov.
Spomnimo, eltinega dunajskega plesa se je leta 2007 udeležil tedanji in sedanji premier Janez Janša z Urško Bačovnik, dve leti pozneje pa takratna ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal. Družbo so Kresalovi delali Miro Senica, direktor ljubljanskega Festivala Darko Brlek in ljubljanski poslovnež Jože Anderlič, ki naj bi takrat zakupil in plačal ložo za omenjeno družbo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
zoran janković Mija Michael Häupl Ban Ki Moon Roger Moore Heinzem Fischerjem Zorana Milanovića Carla Bildta. Richarda Lugnerja Birgit Nielsen Janez Janša Urško Bačovnik Katarina Kresal miro senica Darko Brlek Jože Anderlič

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Opernball. Po Janši in Kresalovi bo na Dunaju plesal tudi Zoran Janković