objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Ponedeljek, 12. marec 2012 ob 08:01

Zadnja laž Katarine Kresal. Računi blokirani, LDS celo brez spletne strani!
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Prejšnjo soboto na kongresu LDS v Trbovljah je bivša ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal zapustila politično sceno in prestopila med "zvezdnice" domačih tabloidnih revij ter podobno osladnih televizijskih oddaj. Toda Kresalova, znana po kopici afer in neštetih bizarnih sprenevedanj, ne bi bila Katarina Kresal, če se ne bi za popotnico še enkrat debelo zlagala.
Za osvežitev spomina. "Z dvema milijonoma evrov donacij smo zaprli vse račune," je na govorniškem odru kvasila Kresalova, ampak že sedem dni po kongresu se je pokazala vsa resnica. Šlo je, kot rečeno, za "poslednjo laž" Kresalove, in tako rekoč ogabno dediščino, ki jo je zapustila stranki LDS.
Liberalni demokrati imajo spet blokirana oba transakcijska računa, zdaj so jim (minuli petek) ukinili še spletno stran www.lds.si. Menda zato, ker niso redno plačevali vzdrževanja in strežnikov. No, danes zjutraj se je spletna stran lds.si spet pojavila. Okej, vsaj to ...
Nov predsednik LDS, nekdanji general, obveščevalec in nekdanji direktor Sove Iztok Podbregar, se medtem javno hvali, kako on dela volontersko.
Katarina Kresal (in odvetnik Miro Senica) sta stranko LDS najprej izrabila, nato pa politično in poslovno pohabila. Brez zadržkov. Zato se liberalni demokrati ne bodo mogli iti napovedanega renesančnega "združevanja" na levici. Kdo pa se bo (z)družil s politično stranko, ki dolguje najmanj milijon evrov.
Nihče, pozabimo!
P.S. Zato je morda bolj zanimivo vprašanje pravosodnim organom, v kakšni fazi je kazenski postopek zoper mamo Katarine Kresal, razvpito Frideriko.
 
Odmev
Ko sem v letu 2007 prevzela vodenje stranke, je le-ta imela natanko 861.646 evrov dolgov. Nikoli nisem trdila, da smo te stare dolgove uspeli v celoti poplačati. Trdim pa, da je stranka za izvedbo petih volilnih kampanj (za dvoje parlamentarnih volitev ter po ene lokalne, predsedniške in evropske) porabila natanko 2.064.681 evrov.
V času mojega vodenja stranke smo uspeli z donacijami pridobiti natanko 2.080.348,26 evrov, s čimer smo več ali manj poplačali vse volilne aktivnosti. Ob pričetku mojega mandata smo za poplačilo vseh odprtih, večinoma podedovanih dolgov, vzeli 999.800 evrov kreditov, ki smo jih do danes že skoraj polovico poplačali oziroma, natančneje, poplačali smo jih natanko v znesku 415.000 evrov.
To so dejstva, ki sem jih navedla tudi na zadnjem kongresu stranke, kakor so dejstva tudi, da na stranki ni več zaposlen nihče, spletna stran pa ni delovala zaradi tehničnih težav na strežniku, ki so zdaj že odpravljene. Ampak Bojan Požar seveda sliši samo tisto, kar želi slišati, vse ostalo je stvar njegove interpretacije. Zato je Bojan Požar tudi zadnji, ki lahko daje sodbo o tem, čigava dejanja in čigava dediščina bo dejansko ogabna in čigava ne. 
Katarina Kresal
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Katarina Kresal www.lds.si Iztok Podbregar miro senica Frideriko Odmev Katarina Kresal

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zadnja laž Katarine Kresal. Računi blokirani, LDS celo brez spletne strani!