objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Četrtek, 15. marec 2012 ob 06:26

Mark Žitnik, ki ga je odpustil Joc Pečečnik, na črno šloga v studio Privee
Nekdanji lastnik propadle TV Paprika in bivši piarovec grosupeljskega Konga za seanso s kartami menda zaračunava 80 evrov v kešu
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Mark Žitnik, nekdanji razvpiti solastnik propadle komercialne televizije Paprika, ki je pred kratkim izgubil delo v grosupeljskem hotelu in kazinoju Kongu, svojo "poslovno kariero" nadaljuje s šloganjem iz kart v ljubljanskem lepotnem studiu Privee. Da se bo ukvarjal z napovedovanjem usode, je Žitnik sam napovedal v tabloidni reviji Lady, njegovo šloganje v studiu Privee pa lastnica studia Anita Lončar reklamira na Facebooku.
Bivši piarovec Konga Žitnik naj bi tako "na črno" šlogal ob ponedeljkih in sredah, za posamezno seanso pa naj bi računal 80 evrov - gotovine.
Mark Žitnik pa je Aniti Lončar ponudil "menedžeriranje" pri njeni glasbeni karieri. Zanjo že izbira primerno skladbo v Zagrebu, iz Lončarjeve pa naj bi naredil novo Urško Čepin. Tudi Anita Lončar ima namreč silikonsko oprsje.
Plavolasa Anita Lončar je na sceni sicer znana tudi kot "frizerka Pop TV-ja," del lepotnega studia Privee pa je donedavnega oddajala znani slovensko-ukrajinski plesalki in manekenki Nadiji Bičkovi. Toda seksi lepotička Bičkova po pripovedovanju Anite Lončar ni plačevala najemnine, zato je kmalu morala ven, Bičkova pa obratno trdi, da se z Lončarjevo ni dalo delati, ker je kar najprej prirejala neke žurke, zato so se stranke pritoževale ...
Spomnimo, Marka Žitnika je pred kratkim iz Konga odpustil Joc Pečečnik, zaradi Žitnikovega žaljivega pisanja o ministrih Janševe vlade na Facebooku.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mark Žitnik Anita Lončar Urško Čepin Nadiji Bičkovi joc pečečnik Janševe

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Mark Žitnik, ki ga je odpustil Joc Pečečnik, na črno šloga v studio Privee