objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 20. marec 2012 ob 07:12

Matej Raščan posluje v Londonu, na Twitterju pa s frendico Katarine Kresal
Tukaj stečaji za stečajem, lastnik bakrotiranega založniškega podjetja Delo Revije pa se je zatekel v angleško prestolnico
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Medtem ko upniški odbor bankrotirane založniške družbe Delo Revije zahteva stečaj podjetij Monera in Rašica Point, družbi kakor propadlega medijskega tajkuna Mateja Raščana, ki ga po naših informacijah "lovijo" tudi upniki, Raščan po naših informacijah "posluje" v Londonu. Tam je že 17. decembra leta 2009 ustanovil podjetje Excel Care & Education Limited, katerega direktorji so bili Andreas Decoza, Adrian Colerick in Neale Rowe. Matej Raščan je svoje britansko podjetje prijavil na naslovu Library Chambers 48, Union Street, Hyde Chesire, United Kingdom. Na tem naslovu, ki je očitno specializiran "poštni nabiralnik", najdemo naslove številnih podjetij.
Pomenljivo je tudi Raščanovo pojavljanje v družabnem omrežju Twitter. Sicer ni aktiven, toda pod "Followers" je vpisal Jasno Mihelj Coustaury, dokaj razvpito slovensko podjetnico, ženo nekdanjega direktorja propadlega telekomunikacijskega podjetja Vege Juliena Coustauryja in prijateljico nekdanje ministrice za notranje zadeve ter bivše predsednice LDS Katarine Kresal. Coustauryjeva in Raščan še nista tvitala, je pa Jasna Mihelj Coustaury, zanimivo, preko družabnega omrežja Twitter, vsaj kar zadeva fizične osebe, povezana samo s svojim soprogom in - Matejem Raščanom?!
Mimogrede, Raščanovi družbi Monera in Rašica Pont samo Delu Revijam dolgujeta skoraj 35 milijonov evrov.
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mateja Raščana Andreas Decoza Adrian Colerick Neale Rowe Jasno Mihelj Coustaury Juliena Coustauryja Katarine Kresal

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Matej Raščan posluje v Londonu, na Twitterju pa s frendico Katarine Kresal