objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Ponedeljek, 23. april 2012 ob 07:05

Pokliči 031-221-281 za seks z Urško Čepin. Maserke varne pred kriminalisti?
Marjan Maček, drugi človek bolnišnice iz Murske Sobote in nesojeni mestni svetnik na listi LDS, ki si je med službeno potjo v Ljubljano privoščil Čepinovo, napoveduje tožbe
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Minuli petek smo objavili tri video posnetke, ki dokazujo dobro organizirano in prikrito prostitucijo (tudi) slovenske elite za štirimi stenami famoznih masažnih salonov. Gre za video posnetke, ki so nastali v prvem nadstropju Topniške 35c, kjer razvpita starleta Urša Čepin, nekdanji prvi obraz Pahorjeve vlade za referendumsko kampanjo pokojninske reforme, dela od lani novembra. Maserke, ki trenutno masirajo na Topniški ulici 35c, so že prej masirale na različnih naslovih. Kar najverjetneje velja tudi za Uršo Čepin.
Masažni salon deluje inkognito, kljub temu, da se na naslovu Topniška 35, sicer poslovnem in stanovanjskem objektu, nahaja še nekaj drugih "masažno-sprostitvenih" salonov, ki pred vhodom premorejo oglasne table. Na istem naslovu je tudi erotična trgovina Venera.
Po navedbah ene od maserk, ki dela z Uršo Čepin, je prostor (stanovanje) na Topniški 35c pomagal "zrihtati" Janez Hočevar, oče Urše Čepin. Imena in priimka lastnika stanovanja še nismo izvedeli. Hčerkin posel očitno zelo dobro spremlja tudi njena mama Tatjana Hočevar, saj maserke pravijo, kako Urša včasih mami po telefonu pove, da je pravkar "obdelala" stranko.
Stanovanje na Tošniški 35c, spremenjeno v priložnostni masažni salon, obsega dve sobi, kuhinjo in kopalnico. Dve sobi si delijo štiri maserke, ki jih je mogoče dobiti na slovenskem erotičnem portalu www.Sloescort.com ali na mobilni telefonski številki 031 221 281. Kodna imena maserk so Ana, Miša, Jagoda in Sara (opis: 175 centimetrov, oprsje petica), slednja je Urša Čepin.
Urša Čepin za erotične seanse računa od 120 do 150 evrov, odvisno od želja posamezne stranke, predvsem po od tega, kako "daleč bosta šla." Praviloma naj bo obdelala štiri do pet strank dnevno, mesečno pa naj bi zaslužila 8000 do 10 tisoč evrov. Neobdavčeno, keš money. Kljub tem zaslužkom Čepinova velja za "skopuško" in menda noče prispevati denarja v skupno blagajno za olje in brisače. Čeprav je na objavljenih posnetkih videti, da olja kar precej porabi ...
V masažnem salonu na Topniški ulici je Urša Čepin po naših informacijah nazadnje delala v četrtek, še nekaj ur pred objavo video posnetkov, zdaj pa naj bi se po mnenju njenih kolegic-maserk za nekaj časa "potuhnila", pozneje pa poiskala novo masažno lokacijo. Sicer pa naj bi Urša Čepin, vsaj po navedbah njenih kolegic-maserk, imela še tri ali štiri stalne "sponzorje", ki ne sodijo med redne stranke v masažnem salonu.
Ker prostitucija sama po sebi ni kazniva, je pa kaznivo dejanje organiziranje prostitucije ali zvodništvo, se dekleta temu primerno tudi organizirajo. Nobena od njih formalno ni glavna v poslu, šefica, vsaka kobajagi dela samo zase. Tako policija uradno nobeni ne more ničesar, čeprav je ena od maserk na tej lokacijo že doživela hišno preiskavo zaradi suma organiziranja prostitucije. Toda vse kaže, da imajo dekleta na tej lokaciji s policijo in kriminalisti "urejene" odnose, saj naj bi se eden od kriminalistov med prej omenjeno hišno preiskavo celo opravičeval osumljenki, češ, morali smo priti, ker jo je prijavila neka kolegica.
Danes razkrivamo tudi ime in priimek stranke Urše Čepin, doslej primerno zakritega na objavljenih video posnetkih. Gre za Marjana Mačka, pomočnika direktorja za poslovne zadeve Splošne bolnišnice Murska Sobota in nesojenega mestnega svetnika na listi LDS. Maček je bil tudi dolgoletni finančni direktor Term 3000, hkrati pa opravlja nekatere vidne družbene fukcije. Med drugim je član nadzornega odbora Združenja poslovnih finančnikov Slovenije in podpredsednik golf kluba Moravske toplice. Marjan Maček se je dejansko razkril sam, ko je prek murskosoboškega odvetnika Slavka Fartelja zaradi objave video posnetkov napovedal tožbe. Kako je Marjan Maček prišel do Urše Čepin, še ni točno znano, mu je pa verjetno dovolj dobro znano, vsaj kot bivšemu davčnemu inšpektorju, da plačevanje v gotovini brez pokritja računa pomeni davčni prekršek.
Prekmurski finančnik Marjan Maček je trenutno na dopustu, med erotično seanso pri Urši Čepin pa je bil na službeni poti v Ljubljani, pri čemer naj bi si v javnem zavodu, kjer dela, obračunal tudi potne stroške in dnevnico.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Urša Čepin Pahorjeve Janez Hočevar Tatjana Hočevar Marjana Mačka Slavka Fartelja

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pokliči 031-221-281 za seks z Urško Čepin. Maserke varne pred kriminalisti?