objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 30. april 2012 ob 08:04

Hrvaški in srbski mediji poročajo. Seksualni škandal pretresa Slovenijo!
Nima več duševnih bolečin. Urška Čepin je še pred nekaj dnevi napovedovala samomor, zdaj pa že prodaja svojo novo popularnost
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Minuli konec tedna so se hrvaški in srbski mediji dodobra razpisali o "seksualnem škandalu, ki pretresa Slovenijo," z Urško Čepin in Antonom Ropom v glavni vlogi. Citirajo in povzemajo naš portal ter nekatere druge slovenske medije, beograjski Kurir pa se še posebej ukvarja s Čepinovo, kot nekdanjo udeleženko srbskega resničnostnega šova na televiziji Pink TV.
Kjer naj bi Urška Čepin, vsaj po navedbah Kurirja, tako ali drugače seksala s petimi ali šestimi moškimi iz Dvora.
Medtem pa Urška Čepin, ki naj bi po navedbah nekaterih slovenskih medijev pripravljala tožbe zaradi objave video posnetkov, ker naj bi posegali v njeno zasebnost in ji povzročali hude duševne bolečine, pravzaprav že "trži" nastalo situacijo in svojo novo popularnost.
Čeprav je na Facebooku napovedovala celo samomor s predoziranjem, tabloidne revije pa naplahtala, kako se je "umaknila v samoto" na slovensko obalo, je prejšnji petek zvečer (torej točno en teden po objavi razvpitih posnetkov!) v bifeju Furči v Leskovcu pri Slovenski Bistrici imela svoj koncert. Po navedbah naših virov je med nastopom "folk" vabila na masažo na Topniško ulico (glej video), koncert pa je poimenovala "Massage party".
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Urško Čepin Antonom Ropom

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Hrvaški in srbski mediji poročajo. Seksualni škandal pretresa Slovenijo!