objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 6. maj 2012 ob 07:37

Prve fotografije noseče Ursule Gawish, nove prijateljice Damjana Jankovića
Usodna Euro šola. Tudi druga zaročenka starejšega sina ljubljanskega župana in prvaka Pozitivne Slovenija je morala ponavljati en letnik te ljubljanske gimnazije
2012 Pozareport

Odpri galerijo

19-letna Ursula Gawish, prijateljica Damjana Jankovića, starejšega sina ljubljanskega župana in prvaka Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića, sicer direktorja Electe, krovne družbe družine Janković, je noseča. Kar nesporno potrjujejo fotografije maturantskega plesa ljubljanske gimnazije Euro šola, posnete 12. aprila. Gawisheva je na maturantski ples prišla v ozki rdeči obleki in med plesom kazala nosečniški trebušček.
Po naših zanesljivih informacijah bo temnolasa Ursula Gawish, ki po očetovi strani prihaja iz Kaira, prestolnice Egipta (kar smo ekskluzivno poročali oktobra lani), mama pa je Slovenka, rodila septembra. So pa, zanimivo, iz tablodnih medijev nekako "izpuhtele" napovedi o menda že določenem datumu poroke, pa tudi zaročnega prstana na roki Ursule Gawish ni videti.
In zanimivo je tudi, da je letošnja maturantka Ursula Gawish, podobno kot Maxime Picula, prejšnja razvpita zaročenka Damjana Jankovića, ponavljala en letnik Euro šole. Gawisheva je tako "pogrnila" ter ponavljala tretji letnik te ljubljanske mednarodne gimnazije.
Potem ko so v javnost priromali uradni podatki o katastrofalnem poslovanju podjetij družine Janković v preteklem letu, je ovekovečena nosečnost Ursule Gawish zanesljivo zelo dobra novica.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ursula Gawish Damjana Jankovića Zorana Jankovića ekskluzivno poročali Maxime Picula

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Prve fotografije noseče Ursule Gawish, nove prijateljice Damjana Jankovića