objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Sreda, 16. maj 2012 ob 07:30

Ta portal se vam splača brati zato, da boste vedeli, kaj se bo šele zgodilo
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Lobist in oglaševalec Franci Zavrl, vodilni partner agencije Pristop, je pred dvema letoma na neki okrogli mizi v ljubljanskem Magistratu dejal, da avtor teh vrstic (spletni portal Požareport) prvi "ugane devetdeset odstotkov" vseh pomembnejših kadrovskih zadev v državi.
PA SPLOH NE GRE ZA UGANKE ali križanke, gre preprosto za vire, obveščenost in tako imenovano insajderstvo. Nič več in nič manj.
Marec, april in maj sta bila v točnosti naših kadrovskih napovedi še posebej donosna. Ne devetdeset, naše napovedi so bile stoodstotne.
Že 13. marca smo prvi in točno napovedali, da bo nov generalni direktor Pošte Slovenije postal Boris Novak (izbran je bil včeraj zvečer). V ponedeljek smo napoved Novakove izvolitve še dodatno začinili. Češ, izbran bo soglasno, kar se je na seji nadzornega sveta tudi zares zgodilo.
31. marca smo prvi in točno napovedali, da bo ekonomist in nekdanji minister Matej Lahovnik nov predsednik nadzornega sveta Mercatorja.
V nedeljo, 6. maja, smo edini in točno napovedali, da se bo prihodnji dan, v ponedeljek, zgodila seja upravnega odbora košarkarskega kluba Union Olimpije, kjer bodo zamenjali direktorja Janeza Rajglja, za novega direktorja kluba pa imenovali Slobodana Subotiča. Čeprav si noben drug medij te naše športne napovedi "ni upal" povzeti, se je spet zgodilo točno tako.
EPILOG.
Požareporta se vam torej ne splača brati le zato, da veste, kaj se (pravzaprav) sploh dogaja, ampak tudi zato, da boste vedeli, kaj se bo šele zgodilo ...
P.S. Celoletna naročnina na spletni portal Požareport stane 24 evrov.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
franci zavrl 13. marca Boris Novak 31. marca matej lahovnik 6. maja Janeza Rajglja Slobodana Subotića

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ta portal se vam splača brati zato, da boste vedeli, kaj se bo šele zgodilo