objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 5. junij 2012 ob 08:10

Patrick Vlačič, poraženi kandidat za šefa SD, verjetno zapušča politiko
Vzel si bom nekaj časa za še en razmislek, toda lokalna politika in kandidatura za župana Pirana ne pride v poštev, zagotavlja Vlačič
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanji minister za promet v Pahorjevi vladi in bivši podpredsednik Socialnih demokratov Patrick Vlačič, ki se je na sobotnem kongresu v Kočevju neuspešno potegoval za predsednika stranke, po vsej verjetnosti zapušča aktivno politiko. Vlačič nam je tako demantiral namige, da bi se utegnil na prihodnjih lokalnih volitvah potegovati za piranskega župana.
"Zelo verjetno odhajam iz politike," pravi Vlačič, čeprav si bo vzel nekaj časa za "še en razmislek." Zagotavlja pa, da lokalna politika ne pride v poštev.
Mimogrede, na kongresu SD se Patrick Vlačič ni potegoval za nobeno drugo funkcijo v stranki, vsekakor pa ostaja član Socialnih demokratov.
In kaj bo Patrick Vlačič delal, če ne bo več politik? Vlačič odgovarja, da je od politike živel zgolj v času, ko je bil minister, ima narejen pravosodni izpit in pogoje za odvetništvo ter docenturo na ljubljanski pravni fakulteti, zato ga prihodnja kariera ne skrbi. Trenutno sicer še vedno kot bivši minister prejema nadomestilo za plačo, prodaja pa tudi svoj avto znamke Lexus.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Pahorjevi patrick vlačič potegovati za piranskega župana

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Patrick Vlačič, poraženi kandidat za šefa SD, verjetno zapušča politiko