objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 7. junij 2012 ob 07:01

Melita Župevc je noseča. Tako vsaj pripovedujejo njene poslanske kolegice
Jankovićeva poslanka je že dlje časa intimna spremljevalka Toneta Ropa, podpredsednika Evropske investicijske banke, sicer formalno menda še vedno poročenega z Jadranko Rop
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Poslanka in podpredsednica Pozitivne Slovenije Melita Župevc je menda noseča. Gre za novejše govorice, ki intenzivno krožijo znotraj poslanske skupine njene stranke, da Župevčeva res pričakuje otroka, pa v ožjih družbah pripoveduje tudi njena poslanska kolegica, prav tako podpredsednica Jankovićeve stranke Maša Kociper.
No, poslanki in podpredsednici Maša Kociper in Melita Župevc že nekaj časa, kot je znano, nista na isti valovni dolžini, po informacijah, ki prihajajo iz Pozitivne Slovenije, se preprosto kakor "ne marata". Župevčeva molči, govoric o svoji nosečnosti nam ni potrdila, niti zanikala.
Spomnimo, nekateri mediji so pred časom poročali o sporih Melite Župevc znotraj njene poslanske skupine, eden od poslancev pa je s prikritim glasom o tem celo pričal za oddajo Svet na Kanalu A. Župevčeva, ki zadnje čase precej manjka na sejah državnega zbora in posameznih odborov ter komisij, pa naj bi pozneje od Zorana Jankovića zahtevala nekakšno interno preiskavo, ki naj bi razkrila, kdo tovrstne informacije prenaša novinarjem.
Poslanka Melita Župevc sicer že dlje časa intimno prijateljuje z nekdanjim predsednikom vlade, zdaj podpredsednikom Evropske investicijske banke Tonetom Ropom. Medtem ko je politik-bankir Rop menda še vedno formalno poročen z Jadranko Rop, čeprav že dlje časa živita ločeno.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Melita Župevc Maša Kociper Zorana Jankovića Tonetom Ropom Jadranko Rop

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Melita Župevc je noseča. Tako vsaj pripovedujejo njene poslanske kolegice