objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 13. junij 2012 ob 07:00

Pobalinstvo v Mostecu. Zoran Janković vabila za piknik SD ne bo več dobil!
Socialni demokrati, ki so na piknik v Mostec povabili ljubljanskega župana, so očitno pozabili, da je Janković vmes postal predsednik konkurenčne politične stranke
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Po sobotnem pikniku Socialnih demokratov v Mostecu, ki sta ga najbolj zaznamovala dež in provokacija ljubljanskega župana in prvaka Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića na račun Boruta Pahorja (češ, vsak glas za Pahorja na jesenskih volitvah za predsednika republike je glas za Janeza Janšo), je že odločeno, da Janković vabila za naslednji piknik ne bo več dobil. Eden od članov ožjega vodstva SD je Jankovićevo ravnanje označil za pobalinstvo, ni pa vodstvo Socialnih demokratov zaradi tega "diplomatsko povračilno" odpovedalo jutrišnjo (četrtkovo) srečanje med obema strankama v prostorih poslanske skupine SD.
Argument. Ker pobalinske poteze pač "ne smejo ogrožati strateških potez," kar naj bi bilo sodelovanje med Socialnimi demokrati in Pozitivno Slovenijo.
Spomnimo, Zoran Janković je vabilo na tradicionalni piknik v Mostecu dobil, kot vedno doslej, v njegovi vlogi ljubljanskega župana, toda Anton Colarič, nov predsednik Socialnih demokratov v Ljubljani, je očitno pozabil in spregledal, da je Janković vmes postal tudi predsednik konkurenčne politične stranke. Ki se za nameček, kot vabljen gost na pikniku, niti ne zna temu primerno obnašati. Tudi oblečen in obut je bil naravnost groteskno. Denis Sarkič, tiskovni predstavnik SD, je bil menda zgrožen. Zgoraj jopica, bela srajca in kravata, spodaj pa črni cokli, ki si jih menda natakne pri obhodih ljubljanskih gradbišč. Sicer pa je Zorana Janković prizorišče v Mostecu zapustil že po nekaj minutah.
Zdaj naj bi Igor Lukšič in šefi Socialnih demokratov poskrbeli, da Janković vabil na piknik v Mostecu enostavno ne bo več - dobival.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zorana Jankovića Boruta Pahorja Janeza Janšo Anton Colarič Denis Sarkič Igor Lukšič

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pobalinstvo v Mostecu. Zoran Janković vabila za piknik SD ne bo več dobil!