objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 30. junij 2012 ob 08:11

Zmago Jelinčič se razburja. Sodišče mu je že zarubilo deset tisoč evrov!
Čudi ga tudi, ker so ga rubili že po dveh mesecih, čeprav se takšne in podobne izvršbe drugače vlečejo tudi do pet let
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanji poslanec in predsednik Slovenske nacionalne stranke Zmago Jelinčič Plemeniti nam je potrdil informacije, da mu je ljubljansko sodišče z njegovega transakcijskega računa pri Novi ljubljanski banki pred dnevi že zarubilo deset tisoč evrov na podlagi pravnomočne izvršbe, ki jo je zoper Jelinčiča vložila generalna sekretarka državnega zbora Mojca Prelesnik, ker bivši poslanec državnemu zboru ni vrnil zahtevanih 113 knjig, ki jih je v prejšnjem mandatu kupila poslanska skupina SNS.
Jelinčič pa se razburja, ker so mu denar zarubili na njegovem zasebnem računu, čeprav je knjige kupila poslanska skupine nacionalne stranke. Sicer priznava, da na računu "ni bilo dovolj denarja" za poplačilo celotne vsote, zato so mu iz ljubljanske banke sporočili, da manjko denarja dolguje banki, sodišče pa je, kot zatrjuje, dobilo svoje. Zmaga Jelinčiča tudi preseneča, ker se je izvršba pri njemu zgodila v dveh mesecih, saj se običajno, kot pravi, takšne in podobne izvršbe vlečejo tudi po pet let.
"Ker nimam denarja, bo bolj težko z dopustom," pravi Zmagi Jelinčič Plemeniti, ki se, kot je znano, poteguje za predsednika republike. Jelinčič sicer še vedno prejema denarno nadomestilo kot brezposelni poslanec. Tako je meseca maja dobil natančno 5140 evrov bruto.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zmago Jelinčič Plemeniti Mojca Prelesnik

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zmago Jelinčič se razburja. Sodišče mu je že zarubilo deset tisoč evrov!