objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 4. julij 2012 ob 10:29

Tabloidi nad Janšo. Menda hodi na psihiatrijo in išče partijski zaklad?!
Lady: Janez Janša ima duševne težave, zato ga videvajo pri psihiatru. Nedeljski dnevnik: Janez Janša v tujini išče partijski finančni gral
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Dan po našem ekskluzivnem razkritju potencialnih interpelacij zoper nekatere ministre Janševe vlade (Janeza Šušteršiča, Vinka Gorenaka in Tomaža Gantarja) je predsednik vlade in prvak SDS postal tarča tabloidov. V ženski reviji Lady mu očitajo, da ga videvajo v ljubljanski Psihiatrični kliniki, kamor naj bi hodil po pomoč zaradi duševnih težav. Drugih podrobnosti ne navajajo, neznani avtor ali avtorica članka (v Lady vse nekoliko bolj "škakljive" tekste podpisujejo s psevdonimom B.P., kar naj bi po pojasnilu odgovorne urednice Lady Barbre Jermann pomenilo "blond pička") pa na koncu milostno dodaja, da to ni nič hudega, saj obisk psihiatra, ki poskrbi za "lajšanje duševnih bolečin", lahko primerjamo z obiskom zobozdravnika. Duševne težave naj bi imela, kot pišejo v Lady, tudi Urška Bačovnik Janša, in sicer poporodno depresijo.
V reviji Lady se tudi čudijo, zakaj Janez Janša psihiatra ni naročil na dom, v isti sapi pa citirajo mnenje nekega neimenovanega strokovnjaka, da lahko na dom naročamo samo hitro prehrano, po duševno (hrano) pa se je treba odpraviti do ustreznega specialista.
Tiskovni predstavnik SDS Jernej Pavlin nam je sicer zanikal, da Janša obiskuje psihiatra, in pravi, da gre za čisto navadna natolcevanja. Kakšnih dokazov, da naj bi Janez Janša vendarle zahajal v Psihiatrično kliniko, pa tudi v Lady ne navajajo. In spomnimo, zadnja dva slovenska politika, ki so jima "očitali", da hodita k psihiatru, sta bila nekdanji predsednik Slovenske ljudske stranke Marjan Podobnik in mariborski župan Franc Kangler.
V Nedeljskem dnevniku pa se je pojavil celostranski članek družabnega kronista Aleksandra Lucuja, ki čisto "resno" piše, kako Janez Janša, v slogu nekakšnega viteza templarja, na tujem išče partijski zaklad (Lucu ga imenuje partijski finančni gral), zato gre (Janša) celo tako daleč, da je "ukazano zapleniti rdečo zvezdo," ki naj bi bila "vrnjena samo z razkritjem skrivnostnega zaklada.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Janševe Janeza Šušteršiča Vinka Gorenaka Tomaža Gantarja Barbre Jermann Urška Bačovnik Janša Jernej Pavlin marjan podobnik Franc Kangler Aleksandra Lucuja

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tabloidi nad Janšo. Menda hodi na psihiatrijo in išče partijski zaklad?!