objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 9. julij 2012 ob 08:04

Viole Kanglerju za rojstni dan. Ko Ljubljana žaluje, Franca praznuje!
Včeraj v mariborskem Koloseju premiera filma Tudi oglje kuhajo, mar ne?, ki je pravzaprav dokumentarec o mariborskemu županu
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Mariborski župan Franc Kangler je včeraj slavil svoj 47. rojstni dan. In dobil je dve posebni darili. Najprej filmski dokumentarec z naslovom "Tudi oglje kuhajo, mar ne?," ki ga je v sklopu Evropske prestolnice kulture ustvarila TV Slovenija, glavno vlogo v dokumentarnem filmu pa igra seveda župan Kangler. Tisti, ki so si film ogledali na včerajšnji premieri v mariborskem Koloseju, pravijo, da gre pravzaprav za dokumentarec o Francu Kanglerju, le da mu na državni televiziji seveda niso smeli dati takšnega naslova. Sicer pa Kangler v filmu kuha tudi oglje in pozira kot mačo v slogu ruskega predsednika Vladimirja Putina.
Drugo darilo pa je "padlo" od navijačev nogometnega kluba Maribor, ki je na včerajšnji tekmi v Ljudskem vrtu za superpokal Slovenije premagal ljubljansko Olimpijo z dve proti ena. Viole so župana Franca Kanglerja počastile z duhovitim transparentom "Ko Ljubljana žaluje, Franca praznuje. Vse najboljše!"
No, kar zadeva nogomet, se je Franc Kangler minuli torek poškodoval na tekmi malega nogometa med moštvom slovenske vlade in mariborske občine. Močno si je zvil gleženj in zamudil kar nekaj priložnosti, da bi dal gol. Zato po Mariboru že govorijo, da je Kangler imel več šans za gol kot ima kazenskih ovadb.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Franc Kangler Vladimirja Putina

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Viole Kanglerju za rojstni dan. Ko Ljubljana žaluje, Franca praznuje!