objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Sreda, 18. julij 2012 ob 07:03

Nove službe čakajo. Dagmar Komar na Triglav, Mateja Duhovnik pri Jankoviću
Odstopljena predsednica uprave AUKN pritiska na vodstvo Zavarovalnice Triglav, da jo vzame nazaj, zamenjana šefica Darsa pa bi menda še najraje šla na ljubljanski Stanovanjski sklad
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Odstopljena in odhajajoča predsednica uprave Agencije za upravljanje kapitalskih naložb (AUKN) Dagmar Komar svojo novo službo išče na Zavarovalnici Triglav, pravijo naši viri iz Triglava. Delala naj bi na upravljanju tujih podjetij, njene možnosti, da bo dobila službo na Triglavu, pa isti viri ocenjujejo med 60 in 70 odstotki. Komarjeva naj bi sicer tudi "zelo pritiskala" na vodstvo zavarovalnice, da jo "vzame nazaj."
Spomnimo, Dagmar Komar je bila na Zavarovalnici Triglav zaposlena pred odhodom na AUKN, Triglav pa naj bi zapustila predvsem zaradi hudega spora s tedanjim članom uprave Igorjem Stebernakom. No, tudi Stebernak je zavarovalnico medtem zapustil in postal član uprave Abanke Vipa. In če se Komarjeva res vrne na Triglav, bo celo nekakšna "šefica" Stebernaku, ker je Zavarovalnica Triglav velika lastnica Abanke.
Ko smo Dagmar Komar včeraj poklicali na mobilni telefon in jo vprašali, ali res odhaja na Triglav, nas je napotila na službo za stike z javnostmi agencije. Ko smo ji odgovorili, da ne gre za vprašanje, povezano z AUKN, ampak njeno novo zaposlitev, pa je Komarjeva poklopila telefon.
Službo na Zavarovalnici Triglav si je po naših informacijah želel tudi član uprave AUKN Danilo Grašič, vendar je to takoj padlo v vodo. Tretji član uprave agencije, Marko Golob, ki je v nekaterih medijih, denimo v časopisu Dnevnik ali tedniku Mladina, zaradi "upiranja" vladi Janeza Janše dobil skoraj status nacionalnega heroja, pa naj bi za novo službo "tipal" na Holdingu slovenskih elektrarn (HSE) prek bivšega predsednika uprave Boruta Meha, ki naj bi bil v sedani vlogi svetovalca uprave še vedno siva eminenca HSE.
Mimogrede, isti mediji, ki Marka Goloba danes povzdigujejo v nebo, so ga pred letom dni še hudo črnili kot tistega člana uprave, ki podlega lobijem ...
Zamenjana predsednica uprave Darsa Mateja Duhovnik pa si novo službo obeta znotraj miljeja ljubljanskega župana in prvaka Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića. Trenutno naj bi jo čakale celo tri ponudbe: je "lahko" direktorica javnega podjetja Žale, direktorica Javnega holdinga Ljubljana in direktorica ljubljanskega Stanovanjskega sklada.
Toda vsaj slednje, da prevzame vodenje Stanovanjskega sklada, močno visi v zraku, ker je Duhovnikova, kot je znano, v (pred)kazenskem postopku. To stanje namreč pomeni formalno oviro za mesto direktorice Stanovanjskega sklada (naši viri pravijo, da ji v tem primeru tudi Janković ne more pomagati), in prav zaradi tega se Duhovnikova, vsaj po naših informacijah, tudi ni "smela" prijaviti na javni razpis za novo direktorico ljubljanske mestne uprave. Da bi prevzela Žale, pa Duhovnikovi menda najbolj ne ustreza, še najraje naj bi šla prav na Stanovanjski sklad.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Dagmar Komar Igorjem Stebernakom Danilo Grašič Marko Golob Janeza Janše Boruta Meha Mateja Duhovnik Zorana Jankovića

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nove službe čakajo. Dagmar Komar na Triglav, Mateja Duhovnik pri Jankoviću