objavi na
pozareport.si

forum

Predsedniške volitve 2012

Sreda, 25. julij 2012 ob 11:14

Alja Brglez, nekdanja tesna sodelavka Janeza Drnovška, zdaj svetuje Pahorju
Brglezova, ki živi skupaj z Jurijem Schollmayerjem, se je na politični sceni nazadnje pojavila leta 2004, ob Borisu Popoviču
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Kandidat za predsednika države Borut Pahor je svoj volilni štab, ki ga vodi Nataša Kovač, okrepil s posebno svetovalko Aljo Brglez, znano kot nekdanjo šefinjo kabineta pokojnega predsednika vlade in pozneje države Janeza Drnovška. Pahor in Brglezova sta sicer dolgoletna prijatelja, da bo Alja Brglez poslej delala v Pahorjevem volilnem štabu, pa nam je potrdila tudi Pahorjeva svetovalka za odnose z javnostmi Špela Vovk.
Alja Brglez se zadnje čase ukvarja predvsem z nepremičninami v podjetju Red, ki ga vodita skupaj z njenim zasebnim partnerjem, razvpitim podjetnikom Jurijem Schollmayerjem, je pa Brglezova hkrati tudi direktorica ljubljanskega Inštituta za kulturo in civilizacijo IKC. Na politični sceni se je Alja Brglez nazadnje pojavila leta 2004, ko je na listi stranke koprskega župana Borisa Popoviča Slovenija je naša neuspešno kandidirala za poslanko v evropskem parlamentu.
Če bo Pahor na koncu izvoljen za predsednika, ni izključeno, da bo Alja Brglez postala šefinja njegovega kabineta ali vodja urada predsednika države.
Za tehnične zadeve predvolilne kampanje Boruta Pahorja pa bo skrbel še en dolgoletni Pahorjev prijatelj in lastnik oglaševalske agencije Studio 37 Jure Korenc. Medtem ko bo sama "kreativa" kampanje, kot zagotavlja Špela Vovk, izključno v rokah volilnega štaba Boruta Pahorja.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Borut Pahor Nataša Kovač Aljo Brglez Janeza Drnovška Špela Vovk Jurijem Schollmayerjem Borisa Popoviča Jure Korenc

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Alja Brglez, nekdanja tesna sodelavka Janeza Drnovška, zdaj svetuje Pahorju