objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 23. avgust 2012 ob 07:05

Rošade. Bivši zaupnik Katarine Kresal se je zdaj pridružil Zoranu Jankoviću
Matija Sevšek poslej pri Pozitivni Sloveniji, Darijan Košir odprl status samostojnega podjetnika
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Matija Sevšek, nekdanji glavni svetovalec in zaupnik bivše ministrice za notranje zadeve ter predsednice LDS Katarine Kresal, se je zdaj pridružil Zoranu Jankoviću, pristal pa v službi za stike z javnostmi Pozitivne Slovenije v državnem zboru.
Spomnimo. Sevšek je bil do novembra lani kot svetovalec ves čas tesno ob Kresalovi, potem pa so se (nenadoma) razšli. Med Sevškom in Kresalovo je počilo tik pred parlamentarnimi volitvami, ker sta Kresalova in Miro Senica za posebnega svetovalca predvolilne kampanje angažirala Sebastjana Jeretiča.
Po "umiku" iz aktivne politike je Matija Sevšek, skupaj z bivšim urednikom Žurnala in publicistom Dejanom Steinbuchom, pripravljal tako imenovano Gibanje odgovornih, vendar se ob ustanovitvi in promociji gibanja ni posebej izpostavil. Nato se je dokaj "potihoma" pridružil ekipi Pozitivne Slovenije.
Pri tem je zanimivo, da se je kmalu po ustanovitvi Jankovićeve stranke med dobro obveščenimi govorilo, da naj bi Sevšek postal celo politični direktor Pozitivne Slovenije, vendar do tega očitno (še) ni prišlo. Matija Sevšek je bil pred odhodom v politiko direktor oglaševalske agencije Pristop.
Mimogrede. Darijan Košir, nekdanji "zapravljivi" direktor vladnega urada za komuniciranje in bivši odgovorni urednik Dela, še vedno ni dobil nove službe (čeprav se je ob razrešitvi javno hvalil, kako ima kopico ponudb), je pa že aprila letos odprl status samostojnega podjetnika Poslovno svetovanje Darijan Košir s.p. Sedež ima na Dunajski 115, menda kar na naslovu svoje nove življenjske sopotnice, bivše podrejene uslužbenke na Ukomu Valerije Mencej. Glavna registrirana dejavnost Koširjevega "espeja" so stiki z javnostjo ali piar.
Kaj sicer Košir točno počne, ni znano, vsekakor pa mu (do zdaj) še ni uspelo postati uradni tiskovni predstavnik organizacije za izvedbo evropskega prvenstva v košarki, ki bo prihodnje leto v Sloveniji.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
matija sevšek Katarine Kresal Zoranu Jankoviću Miro Senica Sebastjana Jeretiča Dejanom Steinbuchom Gibanje odgovornih Darijan Košir podrejene uslužbenke Valerije Mencej organizacije za izvedbo evropskega prvenstva

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Rošade. Bivši zaupnik Katarine Kresal se je zdaj pridružil Zoranu Jankoviću