objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 4. november 2012 ob 06:58

Referendumski skeni. Se je namesto Melite Župevc podpisala kolegica S.P.?!
Zdaj je vse v njegovih rokah. Bo Gregor Virant dal grafološko preveriti verodostojnost avtograma odsotne poslanke Pozitivne Slovenije, priloženega pod referendumsko zahtevo?
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Po medijskem razkritju sumljivega podpisa poslanke Melite Župevc, trenutno odsotne zaradi porodniškega dopusta, ki se je pojavil pod torkovo referendumsko zahtevo Pozitivne Slovenije, se je vodstvo stranke Zorana Jankovića zavilo v molk. Zato tudi (še) ni znano, ali je sporen podpis poslanke priložen samo eni referendumski zahtevi ali po obema (za referendum o Slovenskem državnem holdingu in referendum o sanaciji bank), ki ju je tik pred iztekom roka vložil vodja poslanske skupine Pozitivne Slovenije Jani Möderndorfer.
Po naših zadnjih informacijah, ki prihajajo iz državnega zbora, je "zelo možno ali pa zelo verjetno," da se je - namesto odsotne poslanke Melite Župevc - pod referendumsko zahtevo podpisala njena službena kolegica S.P. (ime in priimek sta znana uredništvu), zaposlena kot strokovna sodelavka v poslanski skupini Pozitivne Slovenije.
Naši viri pravijo, da bi bilo naprej smiselno grafološko preveriti verodostojnost podpisa Melite Župevc. Če se pokaže resen sum, da bi lahko šlo za ponaredek podpisa, pa bi bilo smiselno, da bi podpis poslanke Župevčeve, priložen zahtevi za referendum, grafološko primerjali s pisavo njene sodelavke S.P.
Vse to je zdaj v rokah predsednika državnega zbora Gregorja Viranta.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Melite Župevc Zorana Jankovića vodja poslanske skupine Jani Möderndorfer S.P. Gregorja Viranta

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Referendumski skeni. Se je namesto Melite Župevc podpisala kolegica S.P.?!