objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 15. november 2012 ob 08:33

Odvetnika Dušana Korošca na sodišče ni bilo. Menda je bolan, pa ne zmore?!
Sporne poročne fotografije. Okrožna sodnica Vanja Klavora je nadaljevanje sojenja prestavila na januar prihodnje leto
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Včeraj smo poročali o začetku sojenja v zadevi Dušan Korošec proti spletnemu portalu Požareport, kjer razvpiti celjski odvetnik zaradi objave nekaterih fotografij z njegove poroke zahteva 27 tisoč evrov odškodnine, ker naj bi kršili avtorske pravice.
Sojenje na ljubljanskem okrožnem sodišču naj bi se torej včeraj začelo, ampak Dušan Korošec se na obravnavi ni prikazal. Njegov pooblaščenec Matjaž Pajk, sicer odvetnik iz odvetniške pisarne Dušana Korošca, je povedal, da je Korošec v bolniškem staležu.
Okrožna sodnica Vanja Klavora je zato naslednjo obravnavo razpisala za 18. januar 2013, do takrat pa naj bi preučili tudi predlog poravnave.
 
ODMEV
V prispevku "Danes na ljubljanskem sodišču. Fotografije, ki so pokopale Katarino Kresal" ste zapisali, da naj bi fotografije s poroke odvetnika Dušana Korošca "na laž postavile nekdanjo predsednico LDS in bivšo ministrico za notranje zadeve Katarino Kresal, ki je do objave teh fotografij nesramno lagala slovenski javnosti in zatrjevala, da ne pozna poslovneža Igorja Jurija Pogačarja". Trditev je laž. Kako poznam Igorja Pogačarja sem pojasnila na novinarski konferenci februarja 2010, ko sem rekla: "Jaz gospoda Pogačarja poznam. Nekajkrat sva sedela skupaj. To pa je tudi vse…". Fotografije s poroke so bile objavljene marca 2010 in niso dokazovale ničesar drugega, kot to, kar sem povedala.
Katarina Kresal
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Matjaž Pajk Vanja Klavora Katarina Kresal

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Odvetnika Dušana Korošca na sodišče ni bilo. Menda je bolan, pa ne zmore?!